|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
black34 |
İletim - 20/12/2004 : 12:38:38 uzun ugraşlar sonunda tom raider 6 da oyun kapattım bilginize eger takıldıgınız herhangi bir yer varsa yardımcı olabilirim byee :))) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Ebubekir |
İletim - 29/06/2016 : 21:09:35 alıntı: kabil tarafından yazılan:
hayaletli bölümde takıldım bölümü detaylı bir şekilde anlatırsan sevinirim
http://paralleli.do.am/ |
Ebubekir |
İletim - 17/01/2005 : 18:18:31 Yaw şu Oyunu Bitiren arkadaş...Bana şu oyunun komple save'sini yollarsan veya ruhların olduğu bölüm varya o bölümün savesi varsa onu yollayabilir misin???Mail adresim 1'Gb Kapasiteye sahip istediğin kadar dosya yollayabilirsin Adresim: ebekir.eba@gmail.com |
angelus |
İletim - 16/01/2005 : 14:45:34 bence o örümcekli bölümde hiç trainer a falan gerek yok ben o örümceği trainer olmadan geçtim yani geçilebiliyor. bunun için yapman gereken önce örümceğin yüzüne yani gövdesindeki yüze ateş edeceksin daha sonra dellenip sana zehir atmaya başlıyo. o zaman zehirlerden kaçarken zehirleri attığı kapakçıkları vuracaksın. iki tanesini vurabiliyorum diğer ikisini vuramıyorum diyorsan iki tanesini vurduktan sonra diğer ikisine nişan almak için END tuşuna basıp hedef değiştir o zaman vuruyo. dikkat etmen gereken şey ise örümcekte canını çok harcamaman... ondan sonra oyuna devam edebilirsin. bol şans |
kabil |
İletim - 15/01/2005 : 20:19:26 yazdığın gibi o siteye girdim ve trainerini indirdim fakat çalıştıramadım yardımcı olurmusun? eğer oyunun full save varsa mail le gönderirsen sevinirim emin_helvaci@yahoo.com |
black34 |
İletim - 04/01/2005 : 12:31:06 iş zaten orada ben sana bir adres verecem oradan tomb raiderin trainerini inddirirsin o bölümü ancak böyle gecersin adres:www.trainerscity.com basarılar
|
|
|
|