|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| SAHNETJER |
İletim - 10/01/2006 : 08:58:02 oyunu oynarken bazen özellikle skirmish de 30 dakika sonra oyundan masaüstüne dönüyor ve şöle bi hata nesajı veriyor. "invalid call during non-logic phaser:F/lotr_final/code/gameengine/source/common/randomValve.cpp(193):Because of the severity of this error the game will now exit" böyle bir mesaj deli etti beni nedir bu?
saygılar... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| SAHNETJER |
İletim - 14/01/2006 : 01:01:10 yawww hala düzelmedi bu game crash diye bi hata ne dir bu ??
saygılar... |
| DharkjuNs |
İletim - 10/01/2006 : 19:58:34 Kesinlikle sp2 den dolayı değil; çünkü bende sp2 kullanıyorum. |
| SAHNETJER |
İletim - 10/01/2006 : 16:20:05 aragorn çevirmen için çok saol :))) bende çevirmiştim... ama nedeni ne olabilir acaba sp2 den mi kaynaklanıyor bu yüzden mi hata veriyor çözemedim gitti valla deli olacam ...
saygılar... |
| DharkjuNs |
İletim - 10/01/2006 : 12:20:44 Birçok hata gördüm, bir çok hatra tanıdım ama böylrsiyle hiç karşılaşmadım yahu :) . "invalid call during non-logic'in karşılığı 'mantıksızlık sırasında geçersiz çağrı' olmalı. ''Because of the severity of this error the game will now exit" bunun anlamıysa 'Bu şiddetli hata yüzünden şimdi oyun kapanacak' heralde. Korkarım sadece bu kdar yardım edebilirim.
|
|
|
|