|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| DharkjuNs |
İletim - 14/03/2006 : 13:16:38 BFME II çıktı ve herkesin beklediği gibi hemen rağbet gördü. ßen de vakit kaybetmeden oyun hakkında yorumumu yapıp, sizlere zorluk çıkaracak noktalar hakkında yardımcı olmaya çalıştım.
İlk dikkatimi çeken başta ben olmak üzere herkesin, oyunun sistem özelliklerini merak etmesi oldu; onun için ilk buradan başlıyorum. Oyunun sistem özellikleri şu şekilde:
• Microsoft® Windows® XP
• PC with 1.6 Ghz (En Aşağı)
• 256 MB system RAM
• 512 MB system RAM, 3 yada daha fazla oyuncuyla oynamak için.
• 6 GB kullanılır hard disk alanı
• 8x speed yada daha hızlı CD-ROM sürücüsü yada DVD-ROM sürücüsü (Collector's Edition için)
• 64 MB GeForce3 video card. Oyun sadece şu ekran kartlarını destekler: ATI (Radeon 8500 yada daha büyük) ve Nvidia chipsets, ve Intel GMA 900 ve GMA 950 olanları. GeForce 4 MX destelemiyor.
• Kulaklıklı yada mikrofonlu ses kartı.
• Microsoft Fare yada herhangi bağdaşan bir işaretleme aygıtı.
• 56.6 Kbps yada birebir oynayanlar için daha iyisi..
• 3 yada daha fazla online oyuncu için Broadband bağlantısı.
• DirectX 9.0c yada üstü..
Oyun hakkında; Grafik olarak birincisiyle arasında herhangi bir fark göremedim. Daha çok oyunu hikaye olarak geliştirmişler yani birinci oyuna nazaran bu oyunda daha çok kitaba yönelme var. Örneğin, bildiğiniz gibi Haldir filmde öldürülmüştü ancak kitapta böyle bir şey yoktu ve Haldir ölmüyordu. Oyunda da Haldir var ve Hero olarak görünüyor. Güzel bir düşünce. (Gerçi ben onu önce Glorfindel sandım ama : )
Yine ilk versiyona ek olarak gözüme üç yeni ırk çarptı: Elfler, cüceler ve goblinler. Tabii ki bu da oyuna ayrı güzel bir hava katmış. Ve yine güzel bir düşünce diyorum.
Bildiğiniz gibi daha önceki oyun, Campaign ve Skirmish bölümlerinden oluşuyordu. B4ME II’de bu kategorilere ek olarak War Of The Ring bölümü eklenmiş. Ve bana göre oyunun asıl strateji kısmı burada, diğer bölümler daha çok RPG’yi andırıyor. Bu da oldukça güzeL tasarlanmış.
Son olarak, belki Yüzüklerin Efendisi’ni okumuş olanların kızacağı ama hemen hemen herkesin beğeneceği ‘’Yahu bu ilk oyunda neden yoktu? ’’ diyeceği bir bölüm var: Create Your Hero; Kendin heronu kendin kur, kendin oyna. Bu bölümde belli başlı ırklardan(İnsan, elf, büyücü, cüce, goblin) herhangi birisini seçip, kendi zevkimize göre donatıp, teçhizatlarını kendimiz seçebiliyoruz. (Bunlara özel yetenekler de dahil) Ancak bana biraz kısır geldi burası, bilmiyorum biraz aceleye mi getirilmiş yoksa uğraşılmamış mı bilmem ama bence seçenekler daha yoğun olmalıydı diye düşünüyorum bu bölümde, çünkü hakkaten çok güzel tasarlanmış ve oyuna büyük zevk getireceği kesin.
Oyun güzel; güzel, oynayın. Hepinize iyi eğlenceler. : )
# Bunları sizlere yazarken için kan ağlıyor. Çünkü benim ekran kartı, . GeForce 4 MX o yüzden oyunu yükleyemiyecem. : (( Şimdi işin yoksa yaz sıcağında cafe cafe dolaş : ( . Tabii bu küçük yardımlarım için, içinizden birisi beni evine davet ederse o başka! :D |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DharkjuNs |
İletim - 21/03/2006 : 13:28:29 Peki ben napabilirim? Akıl verin bana hadi. :P |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 20/03/2006 : 18:33:36 Aslında doğru.Senden sonra kim bilir kaç tane konu açılıcak ve aynı bilgiler verilicek. |
| DharkjuNs |
İletim - 19/03/2006 : 13:32:33 Kusura bakma abi, sana sormalıydık açmadan önce, rahatsız ettiyse kilitle bari. :Ss
Millete ters ters cevaplar vermekten vaz geçsen iyi olacak! |
| _SeSSiz_Dj_ |
İletim - 18/03/2006 : 13:42:08 Kusura Bakmayın Ama Şu Sayfada 4 Tane bfame 2 var yani 1 yeter aynı aynı konular yapmayın artık... |
| ayteck |
İletim - 14/03/2006 : 18:41:07 Evet oyun gerçekten harika arkadaşlar, özellikle war of the ring bölümü benim çok ama çok hoşuma gitti. Çok güzel düşünülmüş bir bölüm, yapay zeka harika!
Ayrıca oyunu çalıştırmakta vs. problem çekenler için İçeriği Nedeniyle Silinmiştir! adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, sırf bu oyun için açılmış bir site. |
|
|
|