|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| major |
İletim - 28/01/2004 : 13:38:10 Arkadaşlar size iki tane sorum olacak; 1-Minas Tirith te sağ üst köşede bişey war anlamadım ne yapcam .Kulelerimi patlatıcaz galiba ama bunları patlatmak için sadece bi tane ateş atan alet war(adını unuttum mancılıktı galiba...bu arada merdivenleri itmemiz gerekiyormuş ama ben yanına gidip e ye bastım pisişik güç kullandım F5 teki gücü kullandım ama merdiweni itemedim) 2-Pipin ve Merry i filden kurtardığımız bölüm war ya orda ilk fili gebertiyom ikincisine attığım ateşler yetersiz kalıyo ne yapcam?
Lütfen en kısa zamanda cvp werin yoksa kafayı yiicem... Şimdiden sağolun...Saygılarımla... Olmazsa bana buranın save game ini yollarmısınız |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 03/05/2005 : 16:14:34 third age nedir
|
| |KRONDOR| |
İletim - 02/05/2005 : 22:38:59 Hala tartışıyorlar? Son mesaj bir yıl dört ay önce yollanmış. Mesaj yazmadan önce oku da böyle gereksiz uyarılarda bulunma. |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 02/05/2005 : 16:15:38 Oyun bitti siz anca o bölümümü tartışıyorsunuz geri kalmışsınız.Tam çözümü sitede var ordan okuyup geçersiniz.
|
| Faramir |
İletim - 30/01/2004 : 11:54:45 O tepeden inerken orklara takılma.Hızlı ol.Demoda hangi tepeye daha yakın geçen fili gösterecek.Nazgül onları öldürmeden sen onu hızla öldürmeye çalış |
| tuta |
İletim - 29/01/2004 : 00:40:51 orda iki iniş yeri var diğerini bulup oradan in |
|
|
|