|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| axarecon |
İletim - 20/04/2004 : 16:11:33 Herkese selam...
Gandalfın surların üstünde merdivenleri ittiği bölümde takıldım kaldim.Merdivenleri itmek için hangi tuşu kullanmam lazım genelde "e" kullanılıyo oyunda ama e tuşu çalışmıyor.Yaklaşık 4 saat uğraştım çözüm bulamadım bilen varsa yardim etsin lütfen... Birde son olarak şu güç saldırısi olayi var hangi tuşlar kullanılıyor!!
Şimdiden teşekkürler |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| kabil |
İletim - 02/02/2005 : 01:07:13 arkadaşlar eğer isterseniz sizlere save dosyası(full) göndere bilirim veya trainer gönderirim
|
| inter_23 |
İletim - 02/05/2004 : 20:06:08 abi ya benim de maile çeksene ben samle oynuyom ölüler mağarasında ki en son yaratık yane kralları onu gebertemiyorum ve habire bana asker yolluyor birde Frodoyo Faramir yakalıyor ya orda en son mahsende yane kanalizasyonda bi tane canavar var ölmüyor kardeşim YARDIMMMMMMM |
| Lightning |
İletim - 23/04/2004 : 18:35:32 Biliorum, ama bu muhabbet daha önce burda çok dönmüştü. sonuçta crackin nasıl giderile bileceini weya nerden bulabileceini sölemedim. bunun neresi "crack konusunda yardım"a girio?? Eğer bu muhabbeti açmak da yasaksa tekrar özür, daha dikkatli olurum..Farewell.. |
| |KRONDOR| |
İletim - 22/04/2004 : 18:52:25 Lightning, bu sana ikinci uyarımız. Crack konularında kimseye yardım etmeyin. Yardım etseniz de bunu forumda belirtmeyin. |
| Lightning |
İletim - 22/04/2004 : 14:30:30 Off axarecon nedion sen?? black gate bence oyunun en kazık bölümü.. senin üzerine gelen 10larca adamı geç, bizim dayılar(kardeşliğin kalan kısmı) çok çabuk ölüyo ve aptal aptal duruyo. ona koşuyum buna koşuyum derken biri ölüyo yada toplanıp sana dalıyolar.. kafayı iyi bi şekilde sıyırıyon.. ama imkansız diil tabiyki:) 3 posta eleman saldırıyo onları püskürtürsen kazanırsın.neyse çok kaptırdım kendimi:) akrep kral senin hataanda crackten kaynaklanıyo. istersen sitesini verebilirim, tabiyki mail adresine:)) Hadi Farewell.. |
|
|
|