|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bozyaka |
İletim - 11/05/2004 : 22:42:41 slm ya ben cdleri alir almaz benim oyun cdleri kutum var ona koyuyorum. the lord of the rings -the return of the kings alali aylar oluyuo onuda hemen cd kutusuna koyup orginal kutuyu attim. meger seri no varmis napcem simdi ben? ayrica korsan yazilim falan degil. amerikada boyle korsan satis yok. helede kucuk bi sehirdeyseniz, hic sansiniz yok. bu cd leri almak icin bile 1,5 saat gitmek gerekiyor :) simdi ben ne yapabilirim? yani bu cdler ve verdigim o para yandi mi? |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| sipsimsi |
İletim - 13/06/2005 : 15:55:38 abiler ben internet c@fede oynuyorum ama benimkide hep samle oynuyooooooo |
| inter_23 |
İletim - 12/05/2004 : 18:09:19 abi bizimde korsan hep Samle oynuyorum elazığda yok zaten
|
| scorpionfa |
İletim - 12/05/2004 : 11:03:29 http://www.vugames.com/contact.do buradan bilgi alabileceğin telefon numaralarını ve mail adreslerini öğrenebilirsin. |
| |KRONDOR| |
İletim - 11/05/2004 : 23:03:45 Biz orijinal oyunlarımızın kutularına bakmaya doyamazken millet kutularını çöpe atıyor... Ne garip bir dünyada yaşıyoruz 
Firmayla iletişime geçmeye çalış. Belki onlar cd-key'i verebilirler. Bunun dışında burada yardım alamazsın. Forumumuzda cd-key veya crack konularında yardım edilmesi yasak. |
|
|
|