AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Black Gate de ben hariç herkes Ölüyoo yaa:(

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
glorfindel_juns İletim - 30/06/2005 : 13:43:28
Millet ben black gate e kadar rahatlıkla geldim ama burda da ben hariç butun elemanlar ölüyoo bu na nasıl bi çare bulcas geçen war sa soolesin 2 gun uuraştım sonra pes ettim yaa..!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Yasir İletim - 08/09/2005 : 18:54:58
Bu bölümde gücü azalan hero'ların dibine gidecen. Göreceksinki gücü doluyor. Böyle böyle geçeceksin. Ama hile kullanıyorsan asla bir hit'le öldürmeyi açma. Herkesin dediği gibi bbu bölümde en uygun legolas.
DharkjuNs İletim - 06/09/2005 : 12:01:11
yaaa şu black gate için bir triner hatırlıyor gibiyim ben ama dur bi eski msj larıma bi bakiim sen de bak !..
-eL_Niño- İletim - 30/08/2005 : 15:23:28
black gatenin çözümü sitemizde olmalı hem trainer zaten öyle bir işe yaramıyo ben 5 trainer buldum i,2si çalışmadı 3ndede o özellik yok
Lightning İletim - 30/08/2005 : 12:48:26
blueangel arkadaş, forumlara bakıyosun madem, bu kara kapıları geçememe konusunu defalarca tartıştık, en iyi taktikleri yazdık vs vs.. mjsların eski tarihli olmasının ne önemi war anlayamadım yane açıkçası. gün geçtikçe oyun daha da zorlaşmıyo yada bizim bulduğumuz taktiklere sawunma falan geliştirmiyo diye biliyorum:) az daha bak bulursun eminim. gandalfla da oynama o bölümü derim(çok zorlanırsın), biz ısrarla legolas daha iyi diyoruz ama gandalf2 sürekli gandalfla oyna diyo çözemedim neden?
_GaNdAlF_ İletim - 30/08/2005 : 11:10:47
Gandalf la oyna geçersin kolaylıkla.

0.03 Snitz Forums 2000