|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| RoM3o |
İletim - 01/07/2005 : 10:46:09 LOTR The Battle for Middle-earth 'da hani elflerin yardıma geldiği ilk büyük savaş var ya işte o savaşta bütün adamları öldürüyorum gandalf ve askerler yardıma da geliyor ama neden bölüm bitmiyor eksik bir şey mi yaptım
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DharkjuNs |
İletim - 21/07/2005 : 12:38:04 kesinlikle war abi sen o bolumu bitirdin mi sanırım bitirmemişsin o bolum sadece kale savunmakla bitmiyoo bi tane de camp yıkıyosun gandalfla eomerin geldii tarafta onlar gelirken izle onları gorursun!!!
|
| nurettinki |
İletim - 20/07/2005 : 21:35:16 O bölümde kamp var mıydı, ben hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla sürekli saldıran düşmanlar var uzun süre saldırıyorlardı, değişik yerlerden değişik silahlarla saldırıyorlardı uzun süre dayanıyorsun ve oyunu geçiyorsun. Eğer oyun çok uzun sürdüğü halde ya da artık düşman felan gelmiyorsa ya senin oyunda bi hata var ya da ben yanlış bölümü hatırlıyorum. |
| RoM3o |
İletim - 19/07/2005 : 18:05:11 ühühühühü lan gel oyna bari len ben bulamadım :( |
| DharkjuNs |
İletim - 19/07/2005 : 17:48:19 olamaz kesinlikle bişe unutmuş olmalısın dikkat et biraz daha git bi daha bak :D |
| RoM3o |
İletim - 19/07/2005 : 17:43:01 abi bu konu çok uzadı ama bakın tam bir anlatayım adamların hepsi GEBERDİ kamplar YIKILDI kıyıda köşede bir şey KALMADI gandalf ve eomer GELDİ ama oyun BİTMEDİİİİ kafayı yiycem bu bölüm yüzünden oyunu bıraktım 1 aya yakın oynamıyorum gibi... |
|
|
|