AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 legolasın bölümü çok zooor lütfen yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
salimayata İletim - 17/07/2005 : 08:40:27
Arkadaşlar LEGOLASIN oldugu filli bölümü bi türlü geçemiyorum.ÇOOOOOK zor lütfen yardım edin yada bi trainer sitesi verin.Şimdiden teşekkürler.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DharkjuNs İletim - 19/07/2005 : 17:20:34
ben orayı aragornm la geçtim ama oyunu bitirince bide lego la geçtim legolasla oynarken oku atarken biraz beklet ozamn canı baya gidiyoo tepelrde çıkan adamlarla da fazla oyalanma onbları otekiler halleder zaten basit bi yerdi kolay gelsin ..:D
salimayata İletim - 18/07/2005 : 16:16:04
sağol dostum
nurettinki İletim - 18/07/2005 : 11:46:21
Bence hilesiz oynamalısın.
Ben nasıl geçtiğimi yazayım:
Filler sağlı-sollu geliyor, çoğunda aynı sırayı takip ediyor, bu sırayı aklında tut ya da not al.
Yapman gerken nazgülü öldürmek. Ama filler buna izin vermiyor. Önce filleri vurup, hemen nazgüle ateş etmelisin.
Nazgül hep aynı yerde, yanlız karşıya geçince yönünü şaşırmamalısın.
Fil yolun başından geliyor o gelmeden önce oraya varıp, orkları temizle, sonra file ateş et, yanlız son vuruşu yapma ( fil ölür ölmez nazgül çıkıyor, eğer fili yolun başında ya da ortalarında öldürürsen nazgüle ateş etmek için fazla vakit kalmıyor)son vuruşu nazgülün çıkacağı yerde yap ve hemen nazgüle ateş et, nazgül kaçınca hemen filin çıkacağı tepeye git, aynı şekilde devam edersen nazgülün işini bitirirsin.

0.03 Snitz Forums 2000