Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
fifi
İletim - 30/07/2005 : 12:08:32 arkadaşlar müthiş hileler buldum.Önce googleden hoodlum trainer yazın ve bu dosyayı indirin.indirdikten sonra bilgisayarınıza yükleyin.Yükledikten sonra bu dosyayı açın ve oyuna girin.Oyunda F1 basın bedava para kazanın F2 basın daha çok ordu çıkarın 1000 2000 falan.F3 basın özel güçlerin hepsini kullanabilirsiniz.F5 bas ordular ölümsüz olur..OHH BE bu hileleri uyguladınız mı oyunu bitirirsiniz.Ben bitirdim oyunu hem de hard da bu hileler MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Mouth_of_Souron
İletim - 26/07/2008 : 22:37:47 warriorofthrall arkadaşım gel lvel 10 gandalf ws witch-king witch king level 10 büyüsü ne işe yarar sen bilion mu karşıdaki adamın tüm büyüleri kitlio gel bakalım ben witch king sen gandalf hadi :D
kivi
İletim - 21/12/2007 : 19:03:49 ya arkadaşlar konu ilgimi çekti de bu oyunu bitirmek için trainer e gerek yok "Arkadaşlar ukelalık yapmak istemem ama hakikaten oyuna zor muamelesi yapmayın oyun dergilerin bfme sitelerin niğfer dibi şöyle zor aman niğfer dibi ni nasıl geçicez deniyor.Yahu hiç mi elflerin gücünü bilmiyorsunuz. orada 280 populasyon elf basabilirsiniz ben 3. saldırıdan sonra büyün ordumla boru şehre çekildim adam kaybetmeden kazandık zaten tüm sitelerde en zor yer de niğfer dibi diyorlardı ki öyle çünkü Mordor müthiş dandik birimlere sahip gandalf tek başına 3 nazgulu alıyor falan filan yani ben bu trainer ın populasyonu artırması ilgimi çekmişti ama onunda multi de kullanılamaması sebebiyle kullanmadım yani bence böyle boş şeylerle uğraşmayın oyunu alnınızın akıyla hakkınızla bitirinderim
umarım söylediklerimi ukelalık olarak algılamassızı Saygılarımla" sözüne tamamen katılıyorum miğfer dibin de elf okçuları kendi kendine işi bitiriyor uğraşmanıza gerek yok
escalıbur
İletim - 29/10/2007 : 18:35:34 yaa arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben oyunun her iki bölümünüde bitirdim hile ile nasıl oluyor onu merak ediyorum o yüzden yardim istiyorum
escalıbur
İletim - 29/10/2007 : 18:29:02 arkadaşlar ben şu hileleri bir türlü kuramadım bırı bana yardımcı olsun
kara huvari
İletim - 07/11/2005 : 21:12:02 size katılıyorum hilesiz oyun daha sevkli olur e oyunu anlımızın akıyla bitirmeliyiz