AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Battle for Middle Earth da güç dengesi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
WarriorofThrall İletim - 07/08/2005 : 12:49:37
Arkadaşlar bfme oynayanlar varsa onlara bir şey soracağım sizce en güçlü ulus hangisi?
Bence engüçlüsü Rohan çünkü Aragorn Legolas ve Gimli dünyanın tozunu attırıyor. Ayrıca Theoden level 4 özelliği ile hiç bir kuvvet Rohirrohim karşısında duramıyor. Sadece bunlar değil bir elf hattını kalabalık bir süvarı kuvvetinden başka bir şey geçemez ki süvariler de ağır zaiyatlar verir. Ayrıca Entler harika yaratıklar düşmnan kalesine pustuğunda ona dünyayı dar ediyorlar. Aslında ateşe karşı biraz daha dirençli olsalar savaşlarda da çok kullanışlı olurlar

İkinci güçlü devlet yoruma göre değisir Gondor yada Isengard Gondor da Gandalf tek başına ordu gibi Ak kule Muhafızları oyunun en güçlü piyadesi va eğer rangerları saldırıdan korursanız vuruş güçleri odukça iyi. Isengard ise güçlü ve kalabalık ordusu ile Gondor a rakip ikincilik için çünkü lutrz sayesinde düşman herolarını avlarsınız ki zaten ordunuz dünyanın en güçlü ordusu ve oyunu kazanabilirsiniz
Gelelim oyunun en dandik ulusuna Mordor Ordu nun update i yok bedava asker ler yalnızca düşman herolarına rank atlattırıyor Nazgullar fullar ve trollar ise ok karşısında perişan oluyor. Hadadrin ve Rhun fena sayılmazdı belki ama update leri olmadığı için onlarda bir süre sonra ezik kalıyor
Eğer sizinde bu konu ile ilgili görüşleriniz varsa tartışmak isterim ve uluslar lada kullandığınız taktikleri de konuşabiliriz
Saygılarımla
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kara huvari İletim - 23/11/2005 : 16:12:28
evet arkadaşım istei bende o arıopruz pleae
SARUMAN 2 İletim - 22/11/2005 : 21:46:12
varsa nerden indirdiğini söyleye bilirmi
kara huvari İletim - 22/11/2005 : 21:37:30
traine çalıştıran var mı?
SARUMAN 2 İletim - 22/11/2005 : 21:32:32
mod derken yanlış oldu trainer demek istedim
DharkjuNs İletim - 22/11/2005 : 14:58:34
SARUMAN 2 ne modundan bahsediyorsun sen?..

0.02 Snitz Forums 2000