|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| -eL_Niño- |
İletim - 10/08/2005 : 17:13:30 Lord Of The Rings dosyası çok durgunlaştı bende biraz hareketlendirmeye çalıştım Eğer rotkde bir yardım isteyen olursa her zaman hazırım |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| smeagollum |
İletim - 12/09/2005 : 17:14:19 tmm saoln geçtm zaten o bölümü sağı tıklayp zıhrını kırdm soonra gerisi geldi zaten |
| DharkjuNs |
İletim - 12/09/2005 : 15:25:27 Ben orayı nası geçtim biliyonmu?.. bak o şişko mini-boss a yaklaş osana dooru saldırınca kenara sıçra 'tabla' onu geçince zaten o biraz ağır olduğundan ve frodo ile leş(Gollum) onu oyaladıından kapıyı açmak için 10 sn kadar bi suren olcak o zmn nyaptın yaptın yapamadın kaç : ))!.. Tabii lampard la ligtnin in verdiği yöntem daha mantıklı : )) Ama ben nasıl olduysa öyle geçtim (Sakın görünmez olmayı deneme o zaman yavaş gidersin!.. )) |
| -eL_Niño- |
İletim - 10/09/2005 : 15:02:36 lightningin dediği gibi ama okçular dert olur geriden mini-boss bela etmeden okçuları öldürebilirsen senin için daha kolay olur veya okçuların seni vurmayacağı bir yere çek mini-bossu |
| Lightning |
İletim - 09/09/2005 : 21:43:39 hançer fırlatıcan. tam güç doldur bi kaç kez salla zırh falan kalmıyo. sonrası sana kalmış.. |
| smeagollum |
İletim - 09/09/2005 : 17:36:21 ee nası geçicem o zaman ayrıntılı anlatr mısı bi zahmet zıhrı kırılmıo da |
|
|
|