|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| DharkjuNs |
İletim - 25/08/2005 : 12:45:56 2006 yılında çıkacak olan Lord Of The Rings-Shadows Of Angmar hakkında herhangi birşeyler duymuş olanlar: Oyun Film e ve kitaba ne ölçüde sadık kalmısh?? Sadece Frodo ile Gandalf oyunda gerçekten yok!!
Bildiğiniz gibi kitapta Saruman Isengard yıkıldıktan sonra kulesi olan Orthanc da bir sure hapsedilip sonra ağaçsakal tarafından serbest bırakılmıstı.. Sonra Saruman ne zamandır kafasında tasarladığı Shire felaketine girişmek için yollara düştü.(Yolda Gandalf ın onu Görüpte Öldürmemesi Oldukça Acı vericiydi) Shire ve hobbitköyde olup bitenleri biliyorsunuz. Saruman Grima tarafından Öldürüldü ve mutlu son falan oldu. Ama yaa Saruman Öldürülmeseydi ve Hobbitköy den ayrılsaydı ki ayrılırken öldürüldü;
Sizce Saruman'ın Orta dunyada gidebileceği (hala biraz kötülük kalmış) tek yer neresiydi?? Angmar'ın Cadı diyarı!.. Bütün bunları anlatmakla demek istediiğim Bu oyunu yapanların da benim gibi düşünmüş olabileceği mi acaba!  ! |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DharkjuNs |
İletim - 26/08/2005 : 14:30:03 kesinlikle!.. Amon sül dediğin gibi yeniden inşa edilecek gibi gozukuyoo adamlar olmassa anorien i de yapar belki!.. :D |
| Lafbilir |
İletim - 25/08/2005 : 14:19:12 Bence biraz piyasaya dönük birşey olacak gibi.Senaryoya ne kadar bağlı kalırsanız o kadar iyi tutunursunuz.Angmar dediğin gibi Nazgul efendisinin diyarı;Aragorn ve Numeronian kolcularının yeri.Amon sül gözetleme kulesi olayda baya geçecek.Hem Orta Dünya hakkında bazı bilinmeyen şeyleri göz önüne çıkarır ve herşeyin bir yüzükten ibaret olmadığını gösterir.İlgiyle bekliyoruz. Sevgilerimle... |
|
|
|