|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| south |
İletim - 11/01/2006 : 17:46:33 most wanted da polislerden kacarken sizi sıkıstırdıklarında geri vitese takop geri geri gidince arazi oluyrsunuz süper bi olay |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| mikşhane |
İletim - 11/03/2006 : 14:54:42 WOLF KARDEŞİMZE KATILIYORUM OLUYO
|
| |WOLF| |
İletim - 12/02/2006 : 20:40:41 alıntı: south tarafından yazılan:
most wanted da polislerden kacarken sizi sıkıstırdıklarında geri vitese takop geri geri gidince arazi oluyrsunuz süper bi olay
öyle kaçılmıyo ki ben kaç kere denedim.arkaya takıyom vitesi bi bakıyom başka polis arkamı tutuyo.kaçamıyom sıkıştırıyolar yakalıyolar. |
| |WOLF| |
İletim - 05/02/2006 : 21:37:11 alıntı: trancer_boy tarafından yazılan:
ne yapcan ki.bounty yapmak icin kac kez arabama el koyuldu.viper lar geliyo.(benim de arabam viper ama nesse:D).1-2 Milyon bouty yapiyom.ama en sonunda geri geri gelemedigim icin yakalaniyom.impound strikelar olmasa araba gitmisti.
o arabaların adı corvet |
| Anaconda |
İletim - 29/01/2006 : 07:51:17 oyunun sonunda güzel oluyor ya bir yığın polis peşindeyken bir rampa geliyor ve polisler aşağı üçüyor |
| trancer_boy |
İletim - 24/01/2006 : 18:24:05 ne yapcan ki.bounty yapmak icin kac kez arabama el koyuldu.viper lar geliyo.(benim de arabam viper ama nesse:D).1-2 Milyon bouty yapiyom.ama en sonunda geri geri gelemedigim icin yakalaniyom.impound strikelar olmasa araba gitmisti. |
|
|
|