AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS:Most Wanted ınternetten oynama

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
trancer_boy İletim - 24/01/2006 : 18:17:52
Beyler most wanted i lan oynamak icin mutlaka cafede olmamiz gerektigini dusunuyo olabilirsiniz.Fakat hamachi adli program sayesinde pc ler birbirini ag baglantisinda gorur

http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe
bu linkten indirebilirsiniz.Oyunda odalar war.Ben bi oda acicam.NFS sadece NFS most wanted oynayabilecek oyuncular icin.oynayabilmeniz icin internetten patch 1.3 we service pack 2 olasi yeterlidir.tek kalan dosya nfs yi ag baglantisini destekleyen programi.

http://www.gamerbug.net/dosyalar/nfsu_lan.rar

onun linki de bu

talimatlari soyliim bi de.
ilk once hamachiye giriyoruz.Sag alt kosedeki newtork play menusunden join existing networku seciyoruz.daha sonra server olacak makine lan play dosyasinin server ini acip server kuruyo.oyuna girecek diger kisiler de client i aciyo.boylece pc ler birbirini ag baglantisiydaymis gibi goruyo.bu sekilde her turlu oyunu oynayabilirsiniz.

bu da kurcagim hamachi aginin sifresi

ust kutucuk
oyunsitesi_nfs
alt kutucuk
oyunsitesi

iyi oyunlar
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Levent_17 İletim - 19/05/2006 : 16:14:13
Arkadaşım dediğin gibi hamachi'yi yükledim ve ordan ''create new network'' seçeneğini seçip ağ kurdum sonra da nfs'yi ağ bağlantısında destekleyen yazılımı yükledim (Bu yazılımı nfs'nin tam olarak neresine yükleyeceğimi bilmediğimden direk nfs'nin içine kopyaladım.)Sonra oyuna girip lan game dedim ne oyun kurabildim nede kurulan oyunlara katılabildim.Yardımcı olursanız sevinirim bi yerde eksik bi şey yaptım galiba ama nerede???
toma İletim - 10/05/2006 : 06:06:46
sagol arkadasım bende most wanted demo var ondada oynamak mumkunmu ?

0.04 Snitz Forums 2000