|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
fakosan |
İletim - 21/09/2006 : 14:42:11 NFS Underground 2 Problem Yardım Çözüm İpucu Rehber
arkadaşlar merhaba size birşey sormak istiyorum underground2 de 3. bölümün sonuna geliyorum tüm yarş noktaları bitiyor.ondan sonra bölüm geçmiyor.oyunda hiç bi araba yarışçısı kalmıo.ilk öncelerei öle oldu arkadaşım menüden world maptan tğm yarışları yap dedi yaptık.olmadı.sonra bi arkadaşımda şehirdeki tüm tarışçılarla yarış yapmak zorundasın dedi yaptık gene bitmedi.bi yardım edermisiniz nasıl 4. bölüme geçicek? şimdiden teşekkürler. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 27/01/2011 : 18:48:19 Bilgilendirme için teşekkürler Semih. |
semih99 |
İletim - 27/01/2011 : 18:44:08 Gizli yarışa gerek yok.Çok kolay.İlk önce visual ratingi en az 6.00 yapın.Sonra fotoğraf çekinme çıkacak gidin çekinin.En son da bir U.R.L yarışı çıkacak onu yapın. zor değil |
1997berk |
İletim - 06/11/2006 : 16:34:00 evet bütün shopları bulman lazım birde 4. bölümde yarışların sonuncusu gizli.
|
fakosan |
İletim - 22/09/2006 : 13:40:21 teşekkür ederim ama 1. ihtimaldir çünkü ben escalade fln hiç almadım ama gizli yarışların hepsini şehrin her yerini gezekler aradım yani kesin 1. ihtimaldir teşekkür ederim... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 22/09/2006 : 13:33:34 Tüm sokak yarışçılarını yendiysen, gözüken tüm yarışları da yaptıysan birkaç ihtimal kalıyor:
Jeep klasmanından birisiyle (Hummer, Navigator, Escalade, vs.) yola çıktın mı hiç? O zaman yarışlar ve yarışçılar farklı oluyor, onları da bitirmen gerekir.
Eğer onları da bitirdiysen, telefonla haberleri gelen yarışlar oluyor, bunların yeri haritada belirtilmese de şehirde gizli bir şekilde konum alabiliyor, onları araştırmalısın sanırım.
Bir de şehir efsanesi, tüm garajları bulmanın da bölüm atlamak için lazım olduğu söyleniyordu ancak ne kadar doğru bilmiyorum. |
|
|
|