|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
TrK_Akın |
İletim - 31/08/2008 : 02:10:54 arkadaşlar oyun daha cıkmadı ama ben oyunun 1,2 tane trailer nı izledim mükemml bir şey prostreet'in o cıkısından sonra oynayıcılarına hayal kırıklığı yaratn ''ea'' bu serisi ile kendini affedireceğe benziyor oyun tek kelime ile mükemmel ama kötü bir haberim var bu oyun için mükemmel bir sistem gerekiyor cünkü bu seferkinde her şeyi düşünülmüş mükemmel yapılmış grafikleri mükemmel oyunun cıkmasını sizde benim gibi sabırsız bekliyor olmalısınız herkese ii oynamalar. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Oyunbozan |
İletim - 12/12/2008 : 19:24:46 Oyun şifresini istiyor galiba... Yardım etmek isterim ama KORSAN YASAK! Eğer oyun orjinal ise bilgilendirirsen iyi olur... |
havuccuklar |
İletim - 12/12/2008 : 18:53:04 yardım ederseniz sevinirim
|
havuccuklar |
İletim - 12/12/2008 : 18:28:14 önüme siyah ekran çıkıyor sonra registar kodunu istiyor
|
Oyunbozan |
İletim - 12/12/2008 : 10:47:42 havuccuklar tüm söyleyeceklerini Msn'deki gibi sıra sıra değilde,hepsini bir mesajda toplarsan iyi olur...Regitar kodu ne anlamadım ama eğer oyuna giriş şifresini istiyorsan Korsanın Yasak olduğunu belirtmeliyim. Oyuna girdin de hile istiyorsan arama motorunda taratsan iyi olur.Yada Oyunsitesi hileler kısmında bulabilirsin... |
havuccuklar |
İletim - 11/12/2008 : 22:59:48 regitar kodunu bilan va mı |
|
|
|