Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
GNeRaL
İletim - 25/11/2004 : 21:00:40 need for speed underground2 için ps2 hileleri falan çıkmış, hala ps için hileler çıkmadı. ne zaman çıkar, bir fikri olan varmı??
İletim - 24/05/2006 : 22:29:55 beyler ya lan baglantısı yaptıgında bu sıfreler kullanılıyor mu???
mega_5
İletim - 15/10/2005 : 10:16:21 şifreler nerede nasıl yazılır
RoM3o
İletim - 04/01/2005 : 17:10:00 abi ne bilgisizsiniz alın alın elinize dizinize dursun bie....
Aşağıdaki kodları bir profili yüklemeden önce yazıp enter'a basın: • needperformance2 - 2. düzey performans yükseltmelerini açar. • gimmevisual2 - 2. düzey görünüm yükseltmelerini açar. • needmybestbuy - En iyi alınabilir vinyli açar (yalnızca kariyer modunda) • gottahavebk - Burger King Sponsor Vinyl'ini açar (kariyer modunda) • gotmycingular - Cingular Sponsor Vinyl'i açar (Yalnızca kariyer modunda) • gottaedge - Edge Sponsor Vinyl' açar (Yalnızca kariyer modunda) • goforoldspice - Old Spice Sponsor Vinyl'i açar (Yalnızca kariyer modunda) • needperformance1 - 1. düzey performans yükseltmelerini açar. • gimmevisual1 - 1. düzey görünüm yükseltmelerini açar. • regmebaby - Kariyer modunda 1,000$, Quick race modunda RX-8 ve Skyline. • ordermebaby - Kariyer modunda 20,000$ • regmybank – Kari yer modunda 2,000$
İŞTE BUDUR BEYLER............
guraktan
İletim - 01/01/2005 : 03:26:33 Arkadaşlar hilelerde bir sorun var. Press enter ekranından önce şifreleri yazın diyor ama bir sonuç yok. Bu hileler işe yaramıyormu, yoksa dosyalarda bir değişiklik yapmak mı gerekir?