|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
gs4264 |
İletim - 01/12/2004 : 13:55:43 Need for Speed Underground 2 Hileleri: Need for Speed Underground 2 Şifreleri:
NFS Need for Speed Underground 2 Hileleri
NFS Need for Speed Underground 2 Şifreleri
http://www.oyunsitesi.com/Hileler-Need_for_Speed_Underground_2-3886.html
Hileler Oyunsitesi.com üzerinde de mevcuttur.
"Press Enter" yazisinin oldugu ekranda asagidaki hileleri uygulayabilirsiniz .
Hileler:
regmebaby : Kariyer moda baslarken 20000 puan verir. opendoors : Tüm oyun yerlerini açar ordermybaby : Tüm araçlari açar. gimmevisual1 : 1.kademe görsel yükseltmeleri açar. gimmevisual2 : 2.kademe görsel yükseltmeleri açar. needperformance1 : 1. kademe performans yükseltmelerini açar. needperformance2 : 2.kademe performans yükseltmelerini açar. needmybestbuy : En çok satin alinanlar listesini aç. gotmycingular : Sponsor listesini aç. gottahavebk : Burger King listesini aç. gottaedge : Büyük sponsorlar listesini aç davidchoeart : Bilinmiyor shinestreetbright : Bilinmiyor wantmyd3 : Bilinmiyor wannacapone : Bilinmiyor gimmechingy : Bilinmiyor yodogg : Bilinmiyor tunejapantuning : Bilinmiyor goforoldspice : Bilinmiyor
Need for Speed Underground 2 Hileleri, Need for Speed Underground 2 Şifreleri, NFS 2 Hilesi, NFS 2 Şifresi, NFS Underground 2 Trainer, NFS Underground 2 Şifre, NFS Underground 2 Hilesi, NFS Underground 2 Şifresi, NFS Underground 2 Saveleri |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
darkmean |
İletim - 09/09/2012 : 17:49:36 Yha beyler bn bişey dicem bnde underground 2 var burdaki tüm şifreleri yazdım ama hiçbiri işe yaramadı.Bi yardımcı olurmusunuz... |
mine ÇATAL |
İletim - 27/01/2011 : 16:34:45 bn onu yapamadım şifreyi yazmak için nereye tıklıoruz....yardım edin...yolların bazıları kapalı onları nasıl acabilirim.... |
huso.0101 |
İletim - 23/10/2010 : 15:18:13 yaaaaaaaaaaa olmuo
|
CrAzY_IVAN |
İletim - 11/09/2010 : 23:31:02 Hileler pek çok sebebe bağlı olarak çalışmayabilir. Oyunun versiyon farklarından kaynaklanıyor olabilir. Yanlış kullanım olabilir...
Ancak lütfen argo sözcük kullanmayalım.
Anlayışınız için teşekkürler. |
superaslankotan |
İletim - 11/09/2010 : 22:22:48 Hiçbi Şifre Çalışmıyo -Sözcüklere dikkat lütfen.- |
|
|
|