AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 DotA oynayanlar?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Palad1n İletim - 12/06/2007 : 11:48:34
Bu oyuna(daha doğrusu sade bu mapa) yeni ısındım ve sevmeye başladım. Forumda dota oynayan vardır mı? Biraz öğretirlerse tam süper olur =)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 21/06/2008 : 13:43:51
Gece balanarın damage'i artıyor mu ? xD lol..
Tinkera arc hane(?) yaparak boşa 1.8k verirsin.
arda6 İletim - 20/06/2008 : 22:23:48
Merhaba Forumuza yeni üye oldum ben dotayı 2 yıldır oynuorum ve battle nette herkez benni tanır ben size kendim yazdıım alıntı olmıyan püf noktalar vericem :

Şimdik başlıoruz; Öncelikle başta kimse boot almak zorunda falan deil ve alırsanız bence çok yararı olmaz önce heronuzun grubuna göre item alın str ise bracer yapın eğer aglitse waith band
eğer int ise su gerdanlıktan mavi adını unttum bıraktım oyunuda :D
ve size bazı herolar ve yapılacak itemler listesi veriorum

Sniper; Bu heroya baslarda ulti çıkınca yane 6 lvl olunca kesinlikle bir gizli satıcıdan enegy booser lazım bol bol uzaktan ulti atıp adamlar kesmek için (30 sn de dolar ultiniz ve 300 dmg girmektedir bu ndnle mana kasıoruz buna)Bir hyper stone ve desolator kasın power treadsı unutmayın tabi bu itemler yaptı iseniz asla ksmezler garanti yane yakınlaşamazlar öle diim :D

Geldik Başka bir hero Balanar; ( Bu benim fovorimdir) Gece lein çok hızlı kosarsınız dmg artar ve ilk büyünüz extra damage ile beraber slow da atar ama sakkın 3. skille vermedi unutmaın geceki hızınızı o arttırıor. simdi itemleri ise power Treads , Sange And Yasha , ButterFly,Tarasque bu itemler kastınız adamlar sizden kaçar kesinlikle ...

Birde İnt hero veriyim Tinker; Bu hero skilleri ile ünlüdür ama bu heroya kesin olarak arc hane kasmassanız bir işe yaramaz manası hmn biter ; itemler arc hane, aganim;power treads.
AffEtMeMM İletim - 28/05/2008 : 01:28:02
arkadaslar istersenıs yenı bı pvg server acıldı yanı ısteyen gıder oraya secme sıze kalmıs ben yınede verım dosyaları ındırıp gelebılırsınız 1.20c pach le calısıyo reg adresi
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=531war3turk.zip

buda sitesi www.war3turk.com
hasantahsinq İletim - 13/06/2007 : 16:00:01
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Forumda dota oynayan vardır mı?

hahaha :).
ayrıca oynamıyorum ne yazıkki :(
Palad1n İletim - 12/06/2007 : 16:54:03
Girersen dota kurulu bir oyuna indirirsin hosttan. Tabe direk atmazlarsa =)

0.02 Snitz Forums 2000