|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rhonin |
İletim - 21/07/2010 : 21:28:05 Arkadaşlar oyunu alıp oynamaya başlayınca tüm bilgilerimizi tecrübelerimizi burada paylaşalım. Böylece toplu bir Starcraft 2 Strateji Rehberi İpuçları Tam Çözümü havuzumuz olmuş olur güzel de olur. :)
Starcraft 2 Strateji Rehberi - Starcraft 2 Rehber - Starcraft 2 İpuçlar - Starcraft 2 Tam Çözüm |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 29/07/2010 : 10:43:42 Eee oyun çıktı, kimler almayı düşünüyor? :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 21/07/2010 : 23:35:05 Hahahah iyiymiş. :D
Bence uygundur bu konu. Çünkü derli toplu bir yerde toplanması da yararlı olabiliyor. Sniper Elite'teki bilmem kaç sayfalık başlık Google'da ilk sayfada çıkıyor hep misal. Gayet iyi. :)
Yani bu konuyu da Starcraft 2 Rehberi - İpuçları - Tam Çözümü havuzu haline getirebilirsek ne mutlu bize. :) |
Palad1n |
İletim - 21/07/2010 : 22:34:17 Evet teoride iyi; ama pratikte pek iyi değil bir konu halinde olması. Starcraft 2 XXX için XXX stratejisi şeklinde konular daha iyi olur gibime geliyor. Çünkü soru/cevapa dönüyor bir noktadan sonra; taktiklerin avantajları, dezavantajları konuşulmaya başlanıyor derken birçok taktik kaynayıp gidiyor. Bir de arka arkaya ileti atılınca çık işin içinden çıkabilirsen. Örneğin Sniper Elite oyunuyla ilgili böyle bir konu var 60küsür sayfalık canlı örnek. Hem ilgili konular artarsa Starcraft bölümü de açılabilir(derken.. derken... :D bu konunun zaten açık olan starcraft bölümünde olduğunu görmekle ne büyük bir hatada bulunduğumu fark ettim. silmektense paylaşayım dedim :p) |
Iron-Man |
İletim - 21/07/2010 : 21:42:09 Çok iyi düşünmüşsünüz. :) |
|
|
|