|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Bora Poyraz |
İletim - 19/01/2004 : 17:57:13 Burada da gördüm ki bu tür oyunları burada da yazılan sebeplerden dolayı neredeyse hiç oynayamamıştım.Ama bunarın bana yetecek kısmı ortadan kalktı sayılır.Bakıyorum da herkes herhalde boşuna savunmuyor bu türü...(Aslına bakarsanız bende artık NFS,FIFA,NBA ve vs'lerden sıkılmıştım.)Ben dediğim gibi bu türe yeni başlamak isteyenlerden biriyim ve ilk defa bu türe başlayan biri için hangi oyundan başlayacağım konusunda tavsiye verirseniz çok sevinirim.
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sacitkemal |
İletim - 18/01/2009 : 16:21:06 yaw sızce pcdekı frp masa ustunun yerını tutabılırmı?ayıp ayıp masa ustu warken nıe pcde oyun oynuyosunuz.hepınızı kınıyorum |
Avaris |
İletim - 23/01/2004 : 21:38:21 Elbet birşeyler kapılır ancak kapılanın FRP ile ilgili pek olmaz . Kitabın yarısındayım, değişik değişik yazarların LotR temalı makaleleri var. Makaleler ise işin "Fantazi" yönünden çok gerçek dünya için simgeledikleri şeylere yoğunlaşıyorlar ve bunun üzerinden felsefi konulara atlıyorlar. Hobbitlerin küçük şeylerden mutlu olmalarından Aristoteles'e atlamak gibi . LotR'u "sembolize" olarak görmediğimden ve öyle gösterilmesinden de fazla hoşlanmasam da fena değil yazılar. Ama dediğim gibi "fantazi kültürü" ile birebir ilgili değil.
Neyse FK kitaplığı ile ilgili bir konu açılırsa derin deneyimlerimi paylaşırım. Fazla "off-topic" olmamak gerek.
Dip-not: Korsana hayır ... |
thakki1 |
İletim - 23/01/2004 : 19:22:22 hayır okumadım ama tanıtımını izledim, krondor'un dediği doğru olabilir, populariteden yararlanılmak istenmiştir muhakkak, yinede okunarak birşeyler kapılacağına inanıyorum, ehe korsanı çıksın alıcam(bu arada bir uyarıda kendime ), daha doğrusu nezih te ve d&r da bulamadım kitabı |
Avaris |
İletim - 23/01/2004 : 12:45:30 alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
televizyonda gördüm yeni bir kitap çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam "yüzüklerin efendisi ve felsefe", tam manasıyla bir rpg tanıtımı yapmasada en azından insanlara bu tür hakkında yararlı bilgiler verir okunmasında fayda var
Bu öneriyi kitabı okuyarak mı verdin bilmiyorum ama pek FRP adına birşeyler yok kitapta . |
|KRONDOR| |
İletim - 22/01/2004 : 19:02:54 alıntı: televizyonda gördüm yeni bir kitap çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam "yüzüklerin efendisi ve felsefe", tam manasıyla bir rpg tanıtımı yapmasada en azından insanlara bu tür hakkında yararlı bilgiler verir okunmasında fayda var
Bana kalırsa o kitabın tek amacı Yüzüklerin Efendisi'nin popularitesinden yararlanmak. Bu yüzden ileride "Harry Potter ve Felsefe" adında bir kitap çıkarsa şaşırmam  |
|
|
|