Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
metallic_white
İletim - 13/07/2007 : 03:09:45 Arkadaşlar size birkaç tane RPG Maker ile yapılmış oyun önereceğim detaylı olaraktan ve tabi link ekleme konusunda yöneticilerden izin alaraktan (Saygılar |KRONDOR|canlar! ). Eğer "Grafikten zarttan zurttan öte rol yapmaktır benim istediğim! Daha fazla hikayeler deneyimlemek isterim!" diyorsanız vereceğim oyunları bir deneyin derim... Kendimce oyunların yanına puanlama da yaptım; az çok aynı kanıda olacağınızı düşünüyorum..
The Frozen World 5/10
Çok çok zorda kalmadıysanız pek de tavsiye etmeyeceğim bir oyun ama yine de ekleyeyim dedim... Fazla detayına girmeyeceğim bu oyunun ama kahramanımız bir gün tüm insanların aniden donup kaldıklarını görüyor ve bunu yapan kara büyücüyü cezalandırmak için yola düşüyor... Oynanabilirlik olarak da ekstralar olarak da canınızı sıkabilir ama deneyin isterseniz...
Bu da kızlara düşkünlüğüyle bilinen Ryle'ın hikayesi... Hikayesinde sıradan FRP oyunlarından pek de fark yok lakin oynanabilirliği çok güzel ve en güzel yanı da çevrenizdeki kızları tavlamaya çalışmanız! Kızların çeşitli aktivitelerle size olan düşüncelerini olumlu ya da olumsuz olarak değiştirebiliyorsunuz fakat eğer bir kızın size karşı tavrı fazlasıyla olumsuzsa aman dikkat; oyun sona erebilir!
Bu oyun da Vance isimli ergenliği atlatıp gençlik çağına geçmiş olan kahramanın hikayesi.. Kasabasındaki rutin hayattan ve babasının barında çalışmaktan sıkılan Vance ne pahasına olursa olsun bu "lanet" kasabadan kurtulmak ister ve maceraya atılır... Feodaliteyle yönetilen bir krallıktaki iyiliğin ve kötülüğün savaşında kahramanlığa oynar zamanla...
Bu oyunda da Talia isimli anneannesiyle yaşayan küçük bir kızın zamanla gelişip kraliyet adına çalışan bir "cadı" haline dönüşümüne eşlik ediyoruz. Oyunun en büyük artısı belkide birçok loncanın bulunması ve sizin istediğinize katılabilmeniz. İster kara büyücü olarak, ister şifacı olarak yola koyulun ama Ahriman kehanetindeki Ahriman'ı bir şekilde durdurun!
Kesinlikle bu oyunun 10 üzerinden 10'u hakettiğine inanıyorum. Savaş yok, öyle büyük bir hikaye de yok! Ama bu küçücük hikaye canı sıkmaya yetiyor zaten... Küçük bir çocuksunuz ve bir kış günü dışarıdan kasabanıza geldiğinizde herkesin kaybolduğunu, kimi insanların öldüğünü görüyorsunuz... O sırada karşınıza bir adam çıkıyor ve bu durumdan kasabayı kurtarabilecek tek kişinin siz olduğunu söylüyor. Size olayı anlatıyor: Öğreniyorsunuz ki bir adam kasabaya salgın bir hastalık getirmiş ve bir yıl içinde bu şekilde tüm kasaba yokolmuş. Böylelikle bu gizemli adam sizi bir boyut kapısına yönlendiriyor; tüm bu olayların başına dönüp o adamı bulmanız ve onu yoketmeniz için... Ama gerçekten hastalığı getiren "O ADAM" mı?.. Ayrıca bu oyunun yaratıcısıyla da birebir tanışmışlığım var şans eseri, İsveç'ten Teo Mathlein adında bir arkadaş. Oyun için pek bir emek harcamış tek başına...
İletim - 17/07/2007 : 14:44:48 hava çarptı hava :) içtiimden değil :))
metallic_white
İletim - 16/07/2007 : 20:17:06
alıntı:PaLaD1N tarafından yazılan:
Doğama aykırı değil nedir ya :) Sarhoşmuşum heralde :)
düzeltme: Hazıra konmak doğama aykırı
Ahahaha ben de kafam yüksekken yazıyorum genelde hacı ama hiç böyle bir hata yapmadım! (Kesinlikle yaşça küçük arkadaşlara kötü örnek olmasın, alkol ve sigara son derece sağlığa zararlıdır; içmeyin, içirmeyin!!! )
Dip ve "tüüüh kaka" not: Şu anda da aynıyım...
Palad1n
İletim - 16/07/2007 : 13:22:11 Doğama aykırı değil nedir ya :) Sarhoşmuşum heralde :)
düzeltme: Hazıra konmak doğama aykırı
metallic_white
İletim - 16/07/2007 : 12:36:37
alıntı:kobebryant tarafından yazılan:
valla ben romancing walker'i indirim dedim ama acamadim exe fln gerekio diodu aradm bktım indrdgm rar dosyasnda exe uzntli dosya yoktu :S:S
Kusura bakma dostum bazı oyunların içine RPG_RT.exe dosyasını atmıyorlar. Hemen linkini veriyorum, bunu yükleyip oyunu çıkardığın klasörün içine atarak bu dosyadan oyunu başlatabilirsin. İyi oyunlar...