AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Mount & Blade: Warband

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Haifisch İletim - 30/07/2010 : 10:22:07
Forumda aradım ama açılmış bi başlık bulamadım,önceden açıldıysa özür.ancak açılmadıysa bukadar muhteşem bioyunu esgeçmiş olamazsınız

http://www.netgazete.com/News/710494/odule_doymayan_turk_oyunu_warband_rekora_kosuyor.aspx

alıntı:
ANKARA -AA- ODTÜ Teknokent'te faaliyet gösteren Tale Worlds firmasındaki Türk oyun geliştiricilerinin elinden çıkan "Mount&Blade: Warband" adlı Türk oyunu, dünya genelinde 3 ayda 100 binlik satış rakamına ulaştı.

Pek çok dile çevrilmesinin yanında Türkçe versiyonu da bulunan oyunda, bir Ortaçağ kahramanı olarak ata binme, kılıç savurma, mızrak kullanma, ok atma konusunda ustalaşmak, kale kuşatmaları, düello ve savaşlara katılmak mümkün.

"Oyuncu bir maceraperest olarak kılıcından başka hiç bir şeye sahip olmadan oyuna başlıyor. Fakat bu oyun dünyasında yapacak çok şey var. Ticaret yapabilir, değişik haydutlarla savaşabilir, paralı askerlik yapabilir hatta kendi krallığını kurup mevcut krallıklarla savaşarak bu oyun dünyasının hakimi haline gelebilir.

Oyundaki Ortaçağ kahramanının ata binme, kılıç savurma, mı zrak kullanma, ok atma konusunda ustalaşmak, kale kuşatmaları, düello ve savaşlara katılması da mümkün."

Oyuna "TTNET Oyun" sitesinden ulaşılabiliyor. Oyuna sahip olmak isteyen oyuncular, SMS ile mobil ödeme seçeneğiyle veya ADSL faturasına yansıtarak, oyunu indirebiliyor.
Battal, Arslan ve Kılıç bey karakterleri "Mount&Blade: Warband"ı TTNET Oyun'dan indirenler için özel olarak hazırlandı.
TTNET Partner Ekosistem Programı kapsamında, TTNET ile Tale Worlds arasında yapılan iş birliğiyle, oyunu arkadaşlarıyla birlikte oynamak isteyenler için sunucu hizmeti TTNET tarafından ücretsiz sağlanıyor.

Bu oyunu mutlaka oynamalısınız,çok güzel yapmış adamalrçben destek olmak için orijinal edindim,haberde ttnet oyun sitesi falan demiş,steamden çok daha ucuza satılıyo ttnetin oyun sitesinde,19liraya aldım.kutulusu 30 liraya satılıyo dnr'da.

oyun çok güzel,ilk oyunu oynayanlar biliyordur zatenfecibağımlılık yapıyo, kaçgündür okula gitmiyom oyun yüzünden

Başka oynayan varmı Mount & Blade: Warband'i?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Haifisch İletim - 06/05/2011 : 16:43:42
Artık üçüncüsü de çıktı hatta :D
CrAzY_IVAN İletim - 12/10/2010 : 12:04:39
Küçümsemedik yahu. :/
Haifisch İletim - 12/10/2010 : 10:10:43
Okadar çabuk küçümsemeyin bence,bu bi Türk yapımı oyun vebence grafikleri vesistemi çok başarılı,üstelik bir süre sonra sıkı bağımlılık yapıyo. :D enazından ekrangörüntülerini izleyin internetten,sonra karar verin.
HASS000 İletim - 31/07/2010 : 16:00:36
Evet bildiğin püfff :)
CrAzY_IVAN İletim - 31/07/2010 : 10:13:13
Hadi canım? E ben bayağı bir yerli WoW sanmıştım. Püf.

0.03 Snitz Forums 2000