|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
SafaX |
İletim - 05/10/2010 : 00:51:41 Ben mi göremedim, yoksa kimse mi ilgilenmedi bilmiyorum ama hayatımda (mmo gilleri saymazsak) en uzun süre oynadığım oyun budur herhalde, o da codex okumaktan oynamaya vakit bulduğumda.
Hiç Diablo, Baldur's Gate veya Neverwinter Nights oynamadım, RPG kültürüm KOTOR 2 (evet birinciyi de oynayamadım) ve Mass Effect ikilisinden öteye gidemiyor o yüzden yeryüzünün en iyi oyunu falan deme hakkım yok ama benim oynadığım türünde en iyi oyun derim.
Nightmare'de oynuyorum şu an başka meraklısı varsa iki strateji danışayım, senaryo geyiği çevireyim deyip aradım da ama CrAzY_IVAN'ın DLC haberleri dışında hiç bir şeye rastlamadım. Yok mudur benden başka delisi? Hadi deliyi geçtim oynayanı?
Yok arkadaş Ferelden'e türkü yazıp okuyacağım o yanık sesimle o olacak.
Halbuki oyundan çıkıp göz altlarım kararmış vaziyette "bi foruma girelim bakalım başka hastalarla tartışayım iyi gelir psikolojime" diye yıllardır giremediğim oyunsitesi.com'u yazarken ne hayallerim vardı? El kadar veletken, (çok eski tarih bırak çalışmayı daha beslenme çantam yok) ilk üye olduğum forumda aradığım sevgi dolu kollar altında başımı okşayıp "Gel gardaşım, gel can yoldaşım! Biz bu yolda Grey Wardenlar ilen beraberük, Ferelden'e hem türkü yazar hem beraber çığırırık" diyecek bir sevgi tomurcuğu aradım.
Her şey bi yana burda deli FRP'ciler vardı hatırlıyorum bunu kaçırması imkansız tipler. Hani olurda bi ihtimal oynamadıysanız bir göz atın yani herhangi bir şekilde pişman olabileceğinize inanmıyorum.
Ek olarak: Çok yeni bir oyun değil hani olurda çoktan konuşmuş aşmış onlarca kez bitirmişseniz de ben "Ara" düğmesini kullanırken bir yerde yanlış yapıp bulamamış ve havaya o kadar yetim tavrı yapmışsam şimdiden affedin. Bi link atıp kilit basın başka konulara kanat çırpayım özgürce. |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 05/10/2010 : 11:29:09 Öncelikle tekrar hoşgeldin. :) Eski üyeleri görmek güzel oluyor. Ama maalesef o eski FRP'ci güruh kalmadı buralarda. :/
Benim yakın arkadaşım bu oyunun hastası ama benim hiç bilgim ve ilgim olmadı. Ona sorayım. :P |
|
|
|