|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kizilbela |
İletim - 11/07/2005 : 00:44:01 monster manual'ı, indirebileceğim bi site var mı? Yoksa İzmir'de nerde bulabilirim?
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sacitkemal |
İletim - 18/01/2009 : 16:10:47 arkadaslar ole sıtelere flan hıc gerek yok emınım pc nızde ares weya lımewıre programlaı wardır.bunlarda yazın cıkmassa... |
Rappier |
İletim - 15/07/2005 : 20:34:21 Valla söz vermeyeyeyim ama cd'leri biraz kurcalayayım. Zar programlarından özel klasların (vampir yada ninja gibi) tüm yeteneklerine kadar pekçok kaynak vardı. Bu aralar bir temizlik operasyonu olabilir o zaman çıkarsa mail adresine yollarım....
Bu arada sen üstteki link'i biraz araştır belki faydalı birşeyler bulursun. |
kizilbela |
İletim - 15/07/2005 : 00:53:13 alıntı: Rappier tarafından yazılan:
Bende frp konusunda pekçok yanak vardı ama cd'lerin içerisinde bulamadım. Nereye kaydettiğimide hatırlamıyorum, hangi siteden bulduğumuda... Biraz araştırayım bulabilirsem sana yollarım.
valla acayip sevindirirsin beni öle bişey yaparsan....:) |
omersinan |
İletim - 13/07/2005 : 19:08:50 http://www.popularcollections.com/dungeons---dragons.html sayfasında olması lazım bi bak istersen |
Rappier |
İletim - 13/07/2005 : 13:09:32 Bende frp konusunda pekçok yanak vardı ama cd'lerin içerisinde bulamadım. Nereye kaydettiğimide hatırlamıyorum, hangi siteden bulduğumuda... Biraz araştırayım bulabilirsem sana yollarım. |
|
|
|