AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En İyi Fıkralarınızı Anlatın - Fıkra Paylaşımları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Bora Poyraz İletim - 22/08/2003 : 01:40:12
En İyi Fıkralarınızı Anlatın - Fıkra Paylaşımları - Fıkra Konusu - Fıkralar - Fıkra Bölümü

ya belki konu saçma oldu diye düşünebilirsiniz ama ne bileyim hep burada ciddi işlerde uğraştık biraz da gülelim isterseniz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 03/11/2010 : 20:22:17
100 dolar
Temel çok güzel bir rus kadınıyla evlenen Dursun'un karısına kafayı takmış. Ne y...apsam da bu kadınla birlikte olsam? diye içi içini yiyormuş. Bir gün temel dayanamayıp Eva'nın yanına gitmiş:

Temel: Senden çok hoşlandım seninle birlikte olmak istiyorum.
Eva: Hay hay, neden olmasın ama 100 dolarını alırım müsait olunca ben seni ararım gelirsin.

Ertesi gün eva, Dursun işe gittikten sonra temeli aramış.

Eva: 100 doların hazırsa hemen gel demiş:
Temel: Hazır hazır, hemen geliyorum.

Temel 100 dolari Eva'ya verdikten sonra işi bitirmişler ve Temel evden çıkıp gitmiş. Akşam dursun eve geldiğinde:

Dursun: Hanım temel bugün buraya geldi mi ?
Eva: Şeeeyyy geelldii...
Dursun: Peki sana 100 dolar verdimi
Eva: Şeyyy dursunnnn verdii ama dinlee beni bii i
Dursun: Temel sabah koştur koştur yanıma geldi " Dursun bana acil 100 dolar lazım öğleden sonra size uğrar yengeye bırakırım" dedi. Ulan bu temel çok dürüst adam ya!
edebikelam İletim - 21/10/2010 : 20:10:17
3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve de......rki;
— İçerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— Tamam. diyerek içeri girerler.
İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
Diğerleri;
— Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
3.cüsü;
— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!
Adam döner kadına ve:
— Salak kadın, ördeğe ben bastım
CRAYZZY İletim - 19/09/2010 : 13:06:36
Çok abes kaçmaz umarım :)
İngiliz, Fransız ve Temel safari yaparken bi kabile tarafından yakalanır.Kabile şefi gelir ve herbirine birer maymun verir.Bu maymunları 5 ay süre sonunda en çok doğurtturan canlı kalacaktır.
5 ay geçer, kabile şefi kontrol etmeye gelir.İngiliz 5 tane doğurtmuş ama yorgunluktan bitkin bi haldedir.Fransız 8 tane doğurtmuş ve çalışmaya devam ediyor.Sıra Temel'e gelmiş.Temel 1 tane doğurtmuş ve o da ağzı yüzü yamuk kolu, bacağı olmayan özürlü bir yavru.Kabile şefi sorar '' Diğerleri bissürü yavru doğurtmuş sen daha 1 tane doğurtmuşsun oda özürlü doğmuş'' Temel cevaplar : Verdiğunuz maymun erkek olunca ha böyle oluyi. :)
CrAzY_IVAN İletim - 19/09/2010 : 11:32:16
Ahah, yok mu başka anlatan? (:
aybüke İletim - 11/09/2010 : 21:44:55
Ayının biri ormanda çok sıkışır. Bir ağacın arkasına geçer ve büyük tuvaletini yapar. Tam kalkmak üzeredir ki beyaz bir tavşanın ona baktığını görür ve donakalır.

''Tavşan kardeş tavşan kardeş; ne güzel, bembeyazsın. O tüylerin hiç dökülüyor mu?''

Tavşan kendisiyle gurur duyar ve göğsünü kabarta kabarta ''Hayır.'' cevabını verir.

Ayı konuşmaya başlar: ''Gel öyleyse...''

0.05 Snitz Forums 2000