AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Geyik zamanı (hayatımızdaki saçmalıklar) LOL

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 05/07/2006 : 00:58:52
Hmm gene düşündümde (hayret ben?) hayatımızda ne saçmalıklar var örneğin bi berbere gittiğiniz zaman nedendir bilinmez berber koltuğuna oturanların yüzü hep asıktır..Allah allah neden acaba berberin usturasının kayması korkusuylamı yanlışlıkla kafayı 0 a vurdurtmak zorunda kalmamak içinmi nedir anlamış değilim..Başka bi saçmalık ise günümüzde oynanan online oyunlarımız örneğin UO KO RO MU gibi vede hepimiz bu oyunları özene bezene en büyük olmak için oynuyoruz sonuç ne 0..Hele hele kasmak için çektiğimiz işkenceler cabası

Örneğin bir KO cu ile bir RO cnun konuşmaları

ROcu -Olm bizde lvl 98 den 99 a geçmek için 1 ay boyunca günde 10m exp kasmak gerekiyor ki 10m expyi de kasması çok zor

KOcu - Ohooo oda bişimi olüm bizde lvl 62 den 63 e geçmek için o kadar gerekiyor ne sandın

ROcu- Resmen işkence valla bide bunu övercesine anlatıyoruz

KOcu - rofl
Yani burda denmek istenen biz insanlar işkenceyi seviyoruz :rofl:

Bir başka konu ise hackerlık hmm bu konuya fazla girmeyelim aramızda cyber warriorlar olabilir sustum

Sizinde aklınıza isyan ettirecek kadar gelen saçmalıklar varsa lütfen yazalım biraz eğlenelim vede isyanlarımızı paylaşalım
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 07/07/2006 : 22:45:54
evet saçmalar. ya adamın ilgi alanı o değilse?? gerçi artık oks'de lgs gibi sırf ezber değil yorum soruyorlar. 95 sorularını çözüyordum hazırlanırken 1927 10 şubat sabah saat 10'u 5 geçe saniye 3,salise 5 iken yere kim tükürdü tarzında soru var öyk

oss yerine 5 farkli sinav konusuolardi bi ara son durum nedir bilmiyorum.
RoM3o İletim - 07/07/2006 : 01:08:19
+1 hocam hatta +1001 nedir ya bu ÖSS OKS çok saçmalar çook
inter_23 İletim - 07/07/2006 : 00:47:44
En saçma sistem şu öss sistemi bu sene kardeşim girdi de ne kadar kötüymüş dmemk vakt-i zamanında bizde böyle durumlara düşmüşüz.En saçma sistem ÖSS'dir bence
uckazaz İletim - 07/07/2006 : 00:26:05
Bakıyorum da tüm ayrıntılarını biliyorsun,hastalığımız eleştirmemize rağmen izlemeye devam etmek sanırım .Bunu hazırlayanlar da saçmalık olduğunu bilmiyor değil ki sadece izlendiği için koyuyorlar.Amaçları halka birşey katmak değil halkın istediğini onlara verip para kazanmak bildiğimiz gibi.

Hayatımızdaki diğer bir saçmalığın da eğitim sistemi olduğunu da hatırlatayım sizlere zaten öğrenciyseniz unutmak mümkün olmuyor pek...
__KaaN__ İletim - 06/07/2006 : 22:50:06
Ha doğru bi küpesine bakıyolar 'yok!çok taşlı!' diyolar
Bide giysiye bakıyolar ' çok kapalı kutu gibi yaw!' diyolar
Sonra ayakkabıya 'olmaz olmaz çok açık igysiye uymamış!' diyolar

Son olarak Ayyy kusura bakma 000000 bu sefer 10 üzerinde 1 aldın 1 diyolar
000000 bu sefer rüküş kralı!
Diyolar kırılıyorum billaha!

0.05 Snitz Forums 2000