|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| __KaaN__ |
İletim - 06/07/2006 : 19:27:44 Arkadaşlar bilgisayarı açınca ve İnternet Explorer 'i açınca ilk adresiniz neresi oluyor?
Öncelikle; 1)Oyunsitesi oluyor çünküm konularıma bir şey yazılmış gibi sinden heyecanla ilk buraya girerim. 2)MSN Messenger'i açarım benim arkadaşlar ve ya kankim açmışmı diye. 3)Sonra vaktim varsa Knight Online oynarım...
Benim böyle oluyo sizlerin nasıl? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 07/07/2006 : 12:56:10 Firefox'da açılış sayfam; www.sourtimes.org
Her gün mutlaka baktığım siteler; www.oyunsitesi.com http://msn.foxsports.com/nba Hattrick.org Gmail.com Bolt.com Youtube.com hardwaremania.com donanimhaber.com SDN.net Oyunpiyat.com
|
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 07/07/2006 : 12:42:17 www.hp.com
Hiç değiştirmedim ..
|
| -eL_Niño- |
İletim - 07/07/2006 : 12:08:22 google var ama bende OS deki etkin konulara bakarak başlıyorum |
| FaTaL_ErRoR |
İletim - 07/07/2006 : 11:57:45 Kendi siteme bakarım sorun varmı diye. Daha sonra body building forumuna geçerim. Os ye, e-hack e de uğrar pc yi kapatırım, fazla kalmıyorum artık pc başında. |
| zıpzıp |
İletim - 07/07/2006 : 09:37:39 benim internet explorer açılınca gitmesi için belirli bir adres yazmadım about:blank yazıyor ama ilk önce oyunsitesi forumuna bakıyorum  sonra komikaze ye bakıyorum inceleyeceğim bir şey varsa google a girip aratıyorum araştırma bitince msn e geçip yazışıyorum sonra canım sıkılırsa oyun oynuyorum |
|
|
|