|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Artist |
İletim - 09/07/2006 : 19:56:42 >ASKERLİK HİZMETİNDEN MUAF TUTULMA TALEBİ > > (Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.) > > Saygı değer Hakim Bey.. > > Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı >şeyleri >bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa >kavuşturursunuz. > > Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. > > Adım Cafer Keskinbıçak . > > 24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure >adındaki dul bir >bayanla üç yıl önce evlendim. > > Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye bir kızı >var ve babam >Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye >ile geçen yılın ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı >ile >evlendiği için damadım olmuş oldu. > > Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey >annem >olmuş oldu. > > Karımın geçen sene benden hamile kaldı ve bir Kamil adını >koyduğumuz bir oğlumuz oldu. > > Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve >aynı zamanda >babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin >de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu. > > Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım >ayında >babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular. > > Arif'te ta babamın oğlu olduğu için benimde erkek >kardeşim ve de >kızımın oğlu olduğu için de benim torunum oldu. > > Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek >kardeşi oldum. > > Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre >bende >eşimin kızının babası olmuş oldum. > > Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi >oldum. > > Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu >Arif'inde büyük babasıyım. > > Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden >muaf olmam >yönünde karar vermenizdir. > > Zira şu anda ben... > > Babam Ferit Keskinbıçak'ın oğluyum. > > Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif >Keskinbıçak'ın >büyükbabasıyım. > > Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil >Keskinbıçak'ın >babasıyım. > > Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut >kanunlarımız uyarınca >büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar.. > > Saygılarımla. > > Cafer Keskinbıçak. > > Not: > > Adıyaman ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... > > Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik >rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden >dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına >ve >askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar >verilmiştir. > > >-- >Ne Mutlu Türküm Diyene....Diyemeyenlere İnat..!!!
|
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| perez |
İletim - 01/08/2006 : 14:43:40 çok iyi yaww   |
| nomercy |
İletim - 10/07/2006 : 18:04:59 :)))))))))))))))))
|
| elemental |
İletim - 10/07/2006 : 14:39:36 abıcım bu olayı bı yere not alım de benım de askerlık cagım gelınce kulanırım okurken bıle kafam karıstı ama çok gusel bı yazı tessekkurler. |
|
|
|