AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Kalite

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
zıpzıp İletim - 12/07/2006 : 11:56:18
Bence yawaş yawaş os nin kalitesi düşüyor
oyundan çok serbest bölüm gibi yerlere rağbet var
özellikle oyun yapımı bölümü çok durakladı
aklıbaşında pek az üye kaldı
yani aklıbaşında derken bazıları saçma sapan bir isimle üyelik açıyo ya 2 msj sonra bırakıo ya da düzeni bozuo
kaliteyi düşürmeyelim yükseltelim
yöneticilerden ricam
milleti daha fazla sitenin amacına uygun konulara yönlendirmeleri
ya da saçma sapan konu ve üyelikleri anında silmeli
böylece forum şöyle bir temizlenmiş olur
ne dersiniz?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kabil İletim - 12/07/2006 : 16:35:32
krondor hocam çok doğru söylemişin herkes knight online ye kaptırdı kendini(allahtan ben kaptırmadım).
avaris hocam ben sadece sayfa sayısı fazla olmasın diye söyledim msj atılmayan konularda silinsin diye.tabi bu işlemin zor olduğunu biliyorum.bu işlem saatlrinizi hatta günlerinizi alıyor.sizinde özel bi hayatınız var.ama benimki sadece bi düşünceydi.
|KRONDOR| İletim - 12/07/2006 : 15:49:33
Geçen hafta Serbest Bölüm'deki kilitlenmiş eski konuları sildik. Bu da 2 günlük bir zamanımızı aldı. Halen bile kilitli konular kalmış olabilir. Yani çok da kolay bir iş değil temizlik yapmak. Özellikle Knight Online bölümünde yapılacak bir temizlik, tahminen 4-5 günümüzü alır. Ancak yine de uygun oldukça temizlik yapmaya çalışıyoruz.

Oyunlar hakkında fazla konu açılmamasının en büyük nedeni, Knight Online. Millet oyuna o kadar kaptırdı ki kendini, onun dışında oyun oynamaz oldu. Yani Knight Online, hayat offline çok da yanlış bir tanımlama değil. Bu nedenle de yapabileceğimiz pek bir şey yok.
Avaris İletim - 12/07/2006 : 15:35:06
Eski mesajların silinmesi ne işinize yarayacak ben çözemedim. Forum sistemi zaten güncel mesajları en üste koyuyor. Yani eski, ilgi görmemiş mesajlar epey gerilerde kalacaktır. Normalde karşılaşmazsınız bile. Eski ve kilitli konular da zaten dönem dönem siliniyor.

Üyelik silinmesi de benzer şekilde. Kim ne zaman uğramış, kaç mesaj atmış kime ne? Niye silelim birini durduk yerde? Benim tonla forumda üyeliğim vardır. Ama çoğuna işim düşmedikçe uğradığım bile olmuyor. Belki 2 ay, belki daha fazla açmıyorum. Şimdi böyle bir sistem olsa, durup durup tekrar mı üye olmam gereksin benim? Neden?
kabil İletim - 12/07/2006 : 15:08:12
üyeliliklerin silinme olayı saçma bi istek olmuş.o biraz imkansız gibi bişey.askere gidenler oluyo armızda.ben askere gideyom benim sakın üyeliği silmeyinmi diyecek.ama msj lar konusunda gene söylüyom.klitlenen msjlar silinse i olur veya uzun süre önce açılıpta hiç msj almamış konular.(hatta benim serbest bölümde t-shirt diye bi konum var.hiç msj gelmedi.1 yıl falan oldu.)
zıpzıp İletim - 12/07/2006 : 14:07:39
kabil sana katılıyorum
artık benim bilgisayar da kaldırmıyor pek çok oyunu
ama ben ismimi yazarken aklıma bişi gelmedi ben de avatar ile uyumlu olsun dedim
zıpzıp tabii ki komik ve saçma ama sonuçde devam ettirdim
bazıları 2 msj dan sonra bişi yazmıyo
belki benim istediim niki başkası almış ve böyle 2 kullanıp atmış olabilir.
o yüzden de zıpzıp yazdım :D
hiç bilgi içermeyen ve eğlence içerikli de olmayan kimsenin katılmadığı saçma konular(kilitli olsun ya da olmasın)silinmeli. Hiç kullanılmayanm üyelikler de silinmeli veya otomatik (mesela ... ay açmazsan üyelik silinir) gibi bişi olsa (tabii işi olup gidenler de kendini bildirecek ki silinmesin) bunun gibi bir şey yapılabilir bence

0.03 Snitz Forums 2000