AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Gerçek Aşk Nedir?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 25/08/2006 : 00:44:43
Çok düşündüm ama işin içinden çıkamadım beyler gerçek aşk nedir?Bir insan seni çok seviyorum diyip ikinci gün çok değişebilirmi?Gerçekten aşık olduğumzu nerden bilicez?Karşındakinin de seni sevdiğini nereden bileceğiz?

Not:Tek bir cümle ile anlatın lütfen..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
RoM3o İletim - 31/08/2006 : 21:06:07
Vaay haydar dümen den kız tavlama yöntemleri

Altuğ hocam tabi daha deneyimli o iyi bilir bu işleri hocam evli değilsin daha dimi İş adamı tipi var sende
CrAzY_IVAN İletim - 31/08/2006 : 20:44:35
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

valla ben bi kızla çıkarken diğeriylede çıkıyom.ama beni bu hale getiren kızlar.çünkü aynısını onlar bana yaptı.

alıntı:
major tarafından yazılan:

Bu yazım da hep kızları savunduğumu düşünebilirsiniz. Yanılıyorsunuz.

Eh yani... Biri hem suçlu hem güçlü, yaptığı işten kızları sorumlu tutuyor, öteki de kızları savunmuş olabilmekten korkuyor :))

Şu kadarını söyleyeyim, iki tarafın da muhakkak ki ilişkiyi bir zevkten veya bir eğlence unsurundan öte göremeyen şahısları olabilir ama bu tamamen bir genelleme yapabileceğimiz anlamına hiç bir zaman gelmez.

Kızlara bu kadar çok yükleniyorsunuz ama sizleri tanımasam da çok yakın kız arkadaşlarınızın olmadığı düşüncesine kapılırım. Çünkü onların yaşadıklarını, iç dünyalarını görmediğinizden bunları düşünebiliyor / söylebiliyorsunuz demektir. Bir çok erkek arkadaşımın yanında bir çok da yakın kız arkadaşım var ve o kızların çektiklerini ben iyi bilirim gerçekten. Diğer erkek arkadaşlarım arasında odunlar olduğu gibi sevgisi için pek çok acıya katlananları da var. Yine de açıkçası ilişki konusunda hem cinsimi hiç savunmam ben.
major İletim - 31/08/2006 : 20:01:48
Merula Alba çok pis kilitler söyleyeyim :). Şimdiye kadar gelen erkek üyeler nedense hep kızlara çamur atmışlar. Acaba kendileri hiç bir kızın acı çektiğini görmediler mi? Ben çok gördüm. Kendim dahi çile çektirdim, buna pişmanım. Gene olsam gene yapmazdım:). Fakat ya sizde biraz at gözlüğü var ya da öyle bir ortam da yaşıyorsunuz ki kızların hepsi erkeklere zarar verip duruyor. Benim bahsettiğim durum sadece benle olan bir durum da değil, size istediğiniz kadar kendi gördüğüm olayları anlatabilirim. Burada hiç bir tarafı tuttuğum yok sadece şunu söylemek istiyorum; "Kızlar ne kadar kötüyse erkekler de o kadar kötüdür.". Belki kötülükleri birbirlerine benzemiyor olmayabilir ama sonuç olarak ikisi de kötü. :)

Emil hocam senin de söylediğin gibi ben de birden fazla kızla birlikte olmayı(Çıkma kelimesi çok saçma geliyor. O yüzden böyle bir şey yazdım, yanlış anlamayın :)) tasvip etmiyorum. Bence sen ne olursa olsun temiz kalbinden dönme. Eğer olur da bir gün seni gerçekten seven biri çıkarsa onun farkına varamayıp incitip, kırabilirsin. Ve bu dünyaya bir kayıp daha kazandırır.

RoM3o hocam ilgi ve şevkat sorunu olan bizler değpiliz diyorsun. Bence sen de yeteri kadar şey görmemişsin. Kaç tane kız arkadaşını saçma sapan şeylere tercih etmeyip onu yanlız bırakan çocuk gördüğüme inanamzsın. Bu yazım da hep kızları savunduğumu düşünebilirsiniz. Yanılıyorsunuz. Ben sadece saçma olduğunu düşündüğüm laflara bir karşılık veriyorum. Ayınısını kızlar demiş olsaydı erkeklerin tarafını savunurdum. İyi akşamlar tüm oyunsitesi sakinlerine. Yazdırdınız yine bana :D...
Mérula Alba İletim - 31/08/2006 : 19:30:52
Ama bu konu kız-erkek tartışmasına dönmüş. Uyarmıştım ben sizi. Varsa aşk, konuşun üzerine. Bırakın kahramanlarını karşılaştırmayı, eleştirmeyi. Kilitlerim bak ha!
RoM3o İletim - 31/08/2006 : 19:21:26
alıntı:
myheart tarafından yazılan:

Konuya dalmak gibi olacak ama hep kızlar neden suçlanıyor? Bu kadar zor değil kadınları anlamak sizden tek istedikleri biraz ilgi ve şefkat... Bu çok mu zor ki? Ne yapabiliriz ki Allah bizi böyle yaratmış sizin ilginize muhtaç sadece ilgi... Ama siz neler yapıyorsunuz bir sorun kendinize?

Biz bunu hep yapıyoruz biraz ilgi ve biraz şevkati sorun bizde falan değil siz bunun değerini bilmiyorsunuz sıkılınca tükür sakızı at çöpe hesabı

0.03 Snitz Forums 2000