AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Piranha Paniği

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Uruk-Hai İletim - 06/09/2006 : 16:16:35
Sapanca gölünde Piranha Paniği git gide artıyor, ve piranhalar büyümeyede başlıyor, uzmanlar ne kadar piranhalar tropik ortamda yaşar deselerde, göllerimizde bu risk çoğalacak, geçen ayda Isparta yakınlarındaki eğridir gölünün dibinde bi sürü yakalanmıştı, artık göllere girmek tehlike haline geldi.

Haber için-->>>http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/050906/balik.wmv&btype=IEWMPobj
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
-eL_Niño- İletim - 06/09/2006 : 20:22:35
Onlara bakarsan Van Gölü'ndede canavar var, ama bu canavar yenilir mi içilir mi bilen yok
Bu arada piranha yeniliyormuş hatta tadının güzel olduğu söyleniyormuş
Uruk-Hai İletim - 06/09/2006 : 20:12:23
alıntı:
HıghVoltage tarafından yazılan:

alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Sapanca gölünde Piranha Paniği git gide artıyor, ve piranhalar büyümeyede başlıyor, uzmanlar ne kadar piranhalar tropik ortamda yaşar deselerde, göllerimizde bu risk çoğalacak, geçen ayda Isparta yakınlarındaki eğridir gölünün dibinde bi sürü yakalanmıştı, artık göllere girmek tehlike haline geldi.

Haber için-->>>http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/050906/balik.wmv&btype=IEWMPobj

Hadi yaa Hiç haberimiz yok. Ben de Antalya'ya denize gitmeye üşeniyorum Eğirdir'e gidip yüzelim diyordum :) Ciddi misin? Eğirdir'de de görülmüş mü?

Timsahı bilmem ama , geçen ay eğirdir gölü'nün diplerinde sürü yakalandı, ama gölü gördüm ben çok temiz o kadar berrakki, ben bayıldım sanarsın okyanus :), yazık olmuş göle, ama orda piranhaların kaldığını sanmam, sen rahat rahat yüz :)
fatih52 İletim - 06/09/2006 : 20:06:44
Ordanda timsah çıkabilir dikkatli olmak lazım. :)
HighVoltage İletim - 06/09/2006 : 19:58:33
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Hadi yaa Hiç haberimiz yok. Ben de Antalya'ya denize gitmeye üşeniyorum Eğirdir'e gidip yüzelim diyordum :) Ciddi misin? Eğirdir'de de görülmüş mü?
-eL_Niño- İletim - 06/09/2006 : 19:43:01
Bu açıklamayı yapan TDK yetkilisimi aceba(Hoş hostese "havasal avrat" diyen bir kurum olsada bu onun işi)? Bende gayet basit bir şekilde aksini iddia edebilirim ki TDK sözlüğünde "Arslan=Aslan" olarak gösteriyor

0.03 Snitz Forums 2000