|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
golden girl |
İletim - 09/03/2007 : 19:09:45 Sahi Ya A.ş.k Neyin Kısaltması? "Aşk bir kısaltma olsa neyin kısaltması olurdu?" Biraz düşününce bir şeyler çıktı sanki. Bir bakın hele..
* Abartılı Şatafatlı Körlük * Asılsız Şehvet Kandırmacası * Alışılmadık Şablonlar Kaosu * Ah Şu Kadınlar * Abuk Şempanzeler Kulübü * Aman da Şahlanıyor Kıratım (Cesur aşk) * Anında Şebek Kontenjanındasın (¤¤¤¤¤ aşk) * Asla Şaka Kaldırmaz (Ciddi aşk) * Açılmayan Şemsiye Kanatması (Terk edilmiş aşk) * Amorti Şansına Kalmış (Umutsuz aşk) * Azıcık Şampanya Koyayım mı? (Art niyetli aşk) * Anında Şakkadanak Kapılmışım (İlk görüşte aşk) * Aman Şablonu Kırmayalım (Sıradan aşk) * Ağrısız Şahsiyet Kanatılır (Karşılıksız aşk) * Arada Şizofrenlik Kaçınılmaz (Platonik aşk) * Aman Şahan Kaçmasın (TV programı aşkı) * Abi Şampiyonluk Kesin (Takım aşkı) * Abramovich Şevçenko'yu Kapacak (Transfer aşkı) * Avrupa Şirazeyi Kaçırdı (Dış politika aşkı) * Abe Şugar Kapçıkağızlı (Roman aşkı) * Alex Şahlandırıyor Kadıköy'ü (Fenerbahçe aşkı) * Asın Şuh Kadını (Bağnaz aşk) * Avşar Şutladı Kaya'yı (Magazin aşkı) * Arboretum Şebboyu Kıskanır (Botanik aşkı) * Amirim Şüpheliyi Kaçırdık (Görev aşkı) * Aman Şahane Kitap (Okuma aşkı) * Ahlat Şerbeti Kesmez (Tatlı aşkı) * Arsız Şov Krallığı (Reyting aşkı) * Az Şnitzel de Koysana (Gırtlak aşkı) * Acur Şalgam Kabak (Kabzımal aşkı) * Acımam Şamdan'ı Kapatırım (Bonkör aşk) * Aslında Şurup da Kesmez (Bir grip aşk) * Ayran Şarap Kokteyli (Midesiz aşk) * Abicim Şerefsizim ki Kaçırmadım (Yalan aşkı) * Amanııın Şamdan'a Kapağım (Şöhret aşkı) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 19/09/2010 : 11:27:46 Hehe 3 yıl olmuş... :) Devamını siz getirin. :) |
edebikelam |
İletim - 18/09/2010 : 13:45:41 yaa gerçeten çok güzel olmuş ellerine sağlık klawyen dert görmesin devamını bekleriz... |
ŞAH MAT |
İletim - 30/07/2008 : 17:02:39 salak'ın açılımını biliyormusunuz farketmez ben söyliyim Sana Aşığım Lakın Aşkım Karşılıksız |
3p3tuk4 |
İletim - 16/07/2008 : 13:32:41 Ellerine sağlık ne ii ettin komik ha asın şu kadını çok komik:D |
tolga1907 |
İletim - 14/07/2008 : 10:54:45 eline sağlık gerçekten çok güzel :) |
|
|
|