|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 20/08/2007 : 02:09:09 arkadaslar apartmandan bi arkadasla jackass'e basladik ilk videomuzu koyduk :
http://www.youtube.com/watch?v=U_PFpTyIaSY
videoda hortumla vuran benim :D bunu izleyip comment atar yada arkadaşlarınıza yollarsanız çok sevinirim arkadaşlar ! yanlız grubun adı bi arkadaş tarfından koyuldu umarım yöneticiler bişe demes :S |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kobebryant |
İletim - 06/12/2007 : 15:46:37 futbol maçı ii fikir ama güvenlik hemen enseler :D sole bise geldi benim aklıma daha once kofft'de yapmıstı bunu alisveris merkezinde altta kalanın canı cıksın yada tokat yarışı falan oynayabiliriz :D özellikle en kalabalık bölümünde :D |
chessmaster |
İletim - 06/12/2007 : 14:47:05 devlet dairesinde deve güreşi tutun , alışveriş merkezinde futbol maçı yapın , bir alışveriş merkezinin garajına girin ve alarmlı arabaların tekerlerine tekme atın :D |
kobebryant |
İletim - 05/12/2007 : 21:04:06 kutulara gerek yokki direk 2. kattan atlasak olay tamam zaten xDD |
batuhanus |
İletim - 05/12/2007 : 21:01:02 yere bir sürü kutu serip 2. kattan atlayın:D benim arkadaş yakın zamanda yaptı.(halen yoğun bakımda:D) |
kobebryant |
İletim - 05/12/2007 : 19:32:54 eed :D ya fikirleri alsam artık :D bi ara cok guzel fikirler cıkıordu yine ona benzer şeler fln ? haftasonu yaklasıor millet :D |
|
|
|