|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| hzm |
İletim - 06/09/2007 : 17:20:31 Arkadaşlar her türlğü gereksiz bilgileri paylaşın. örnek:en güçlü kas dil kasıdır,insan yaşamı boyunca bilmem kaç kere yutkunur vb.... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| hugo_boss |
İletim - 12/09/2007 : 11:24:27 Merak edenler buradan bir sürü "gereksiz" bilgi bulabilir.
http://www.favori-forum.com/biliyormusunuz/ |
| Geforce |
İletim - 11/09/2007 : 11:56:41 Gereksiz bilgileri öğrenip ne yapacaksınız? Beyninizi bunlarla değil daha yararlı ve güzel bilgilerle duldurun beyinlerinizi... |
| aybüke |
İletim - 07/09/2007 : 18:53:57 Hapşururken göz kapanmazsa yerinden çıkar. İnsanın gözü hiç bir zaman büyümez, bu yüzdendir ki bebeklerin gözleri yüzlerine göre büyük olduğundan bize tatlı gelirler. Bunun aksine burun ve kulakların büyümesi hiç bir zaman durmaz. |
| umutcanuğuz |
İletim - 07/09/2007 : 12:01:33 Mesela ''büyük tuvaletinizi yaparken kendinizi sıkmazsanız oluşan iç basınç iç organlarınızı patlatabilirmiş'' gibi bişey okumuştum bir yerde... |
| baby_face |
İletim - 06/09/2007 : 22:55:25 alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Dil kasının en güçlü kas olması senin bundan sonraki hayatında çok işine yarayacakmış gibi duruyor burdan.
bunlar tabiki işimize yaricak şeyler..ve siz farkında olmasanız bile gerekli şeyler... |
|
|
|