|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
badboy83 |
İletim - 24/12/2007 : 07:47:20 Arkadaşlar işte BAZI kızların özellikleri (sözüm meclisten dışarı)...
1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar. 2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer. 3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem verdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar. 4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin... 5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer ve bunu çevreye hissettirmeye çaLışırLar. 6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür. 7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - - - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır. 8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur. 9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir. 10-) Bir tarafını açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu... 11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan... 12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan... 13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut vermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer. 14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım var" diye atLarLar. 15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar. 16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar. 17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar. 18-) 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA... 19-) Saz(ki ben çaLıyorum), gitar vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar. 20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar. 21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere... 22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar. 23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin ve beynin hariç... 24-) Bir birayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer. 25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar. *** ALINTIDIR ***
Yalan mı  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 24/12/2007 : 22:00:10 Sakin... |
chessmaster |
İletim - 24/12/2007 : 21:50:41 hayırdır satanistliğinmi tuttu gece gece ? bu ne şiddet bu ne celal arkadaşım ? sanane banane li konuşmalar ? bazıları sussunki insanlar zakasından iyice şüphe etmesin... |
fatih52 |
İletim - 24/12/2007 : 21:04:45 alıntı: chessmaster tarafından yazılan:
Şunu da unutmaki kimin ne giydiğine,nelere önem verdiğine,nasıl renklerden hoşlandığına takılmaki ilkokul 3.sınıf a gitmediğine inansın herkes...
O zaman sende milletin Msn'e avatar olarak ne durum ve şekilde resim koyduğuna, nasıl kızlarla takıldığına ve ne tür müzik dinlediğine karışma ki bende seni bilmem ne ilköğretim okulu 3.sınıf ama 1. sınıfı kurul kararıyla geçmiş insan sanmıyayım.
İsteyen radikal Amerikan müziği dinler isteyen Norveç'in balta girmemiş ormanlarından çıkan; bakire kız kesip kanını içelim temalı faşist metal müzik dinler... |
chessmaster |
İletim - 24/12/2007 : 19:23:07 alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
chessmaster;;;
Yazdıklarımın tüm Türk kızlarının özellikleri olmadığını kabul ediyorum.. İstanbul-Bebek'te bir koleje değil,Bursa'da bir liseye gidiyorum.. İlkokulu bitireli yıllar oldu,şimdi LİSEDEYİM.. Popüler kızları sevmem ve bu yüzden çıkmak istemem,dolayısıyla çıkıpta ayrılmış olmam imkansız.. Ayrıca çıktığım kızdan ayrılınca efkarlanmam bunu belirteyim.. :) İçki,sigara gibi şeylerle işim olmaz,ilgi çekmek için Votka şişesini dikerken felan.. maymunluklarını hiç yapmam.. Evet RAP dinliyorum ve sözde değil ÖZDE delikanlı olan kızlarla kankayım.. Amacım kızları aşağılamak değil.
anlıyorum ilk okul u bitireli 2 sene olmuş lisedesin , bursa da bi liseye gidiyorsun ama hala böyle düşünüyorsun.(Yorum Yok!) Daha 1 saat önce önce Türk kızlarının özelliklerini bazı kızların özellikleri yapmışsın , özde delikanlı kankalarından bişey öğrenememişin yani... Ayrıca haftada bir sevgili değiştirip efkarlanmam ülen triplerine girme maymun ederler seni... Artık che yi de popüler kültüre entegre ettiler o yüzden gençlerin radikal amerikan müziği dinlemesi normal geliyor... 4-7-9-11-16-19-20-25-2-1-8-3. maddeleri oku sonra kızları aşağılamadım de... Şunu da unutmaki kimin ne giydiğine,nelere önem verdiğine,nasıl renklerden hoşlandığına takılmaki ilkokul 3.sınıf a gitmediğine inansın herkes... |
Palad1n |
İletim - 24/12/2007 : 18:19:21 Etrafımdaki tikiler bile öyle değil, abartmayın :} |
|
|
|