|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
quLeryuzz |
İletim - 30/12/2007 : 19:48:16 selmayla görüsecektim - Yok güzelim. dünyayi kurtarmaya gitti. Son aldigi is süpermeni asmis da. - …………… ............................. ........... - aloo - Kemal evde mi? - yok canim evde. Bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti. - .................... ............................. ............. - aloo - Sermin sen misin? - Bilmem ki. Bi dakka bekleyin aynaya bakip geliyim. - honk... ............................. ............. - aloo - Suat nerede? - Valla en son basbakanla görüsmeye gidiyorum dedi. Bi timarhaneye bak istersen. ............................. .............. - aloo - Sedat yok mu? - Sabah bi sarisinla otele girerken görülmüs. Daha çikmamislar. - ühüüüü. alçaaaakkk. ............................. .............. - aloo - Kadir evde mi? - Yok kardes. Son gördügümde dua ediyodu, bir baktik uçmus. - Yaaaaaaaaaaa. ............................. ............... - Aloo - Naci evde mi ? - Evde ( ÇAAAT! ) - Alo alo - diit diit diit ............................. ...............
- Alo Kamil abi evde mi ? - Evde körolacasica hala bi is bulamadi Allah’in cezasi, - Ee ben sonra aryim yenge ............................. ..
- Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyali biz dostuz, ehehuhehe - ulan genemi siz ............................. ..
- Alo Mustafa beyle görüsebilirmiyiz ? - Kim ariyodu - FBI ! ............................. ..
- Alo Mehmet ordami acaba - Evet - Himm peki Cavit ordami - Evet oda burada - Peki Kenan ordami - Evet, beyefendi dalgami geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ...........................
- Alo Muratla görüsebilirmiyim ? - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ...........................
- Alo Seyda orada mi ? - Hayir - Neden ? - Bilmem - Ama orada olmali - Ama yok - Eminmisiniz ? - Hayir adim Hülya. - Çok igrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, baska soru - Yas kaç Hülya ? - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit dit
|
|
|
|