AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 başınıza gelen en komik olay ne

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
boğa cevap İletim - 03/11/2008 : 23:16:25
başınıza gelen enkomik olay
yalan olmasın

ilk ben başlıyayım

bikere biz kuzenle akşama kadar half lifeyi oynuyoduk
pc ısınmaktan dolayı rest çekti neyse tabi annesi alışverişe gitmişti

ben camdan bakıyodum aşşağıdada doğum günü varmış nedense herkes canavarlı falan kostüm giymişler bide karşı apartmandan zombi kostümlü adam geliyodu ben korkudan a.........dedim okadar korkuyla nedicemi bilemedim oyuncak silahlar lar ateş etiyoduk mermi bitti dolduruyoduk
kapı çaldı biz üç mermile silahla gidiyoduk doğum günü kızı gelmiş kapıyı açar aaç maz bimermi attık
ikiside karınla göğüsten biz titriyetitreye duruyoz sizi davet etçekmişbiz aynı anda aaaaa dedik sonra olayın farkına vardık
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
FearOfThEDarK İletim - 29/11/2008 : 22:38:51
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Dil ve Anlatım hocasına "Hocam sınıfta film izleyelim." dememden sonra bana "Size atın intikamını izletecem ben" demesiyle bütün sınıf ve ben kopmuşuzdur. :)

Hoca çok kötü bir noktaya temas ederek lise çağındaki kişilere büyük bir malzeme vermiş bu kadar olmaz ..
İspanyolMeyhanesi İletim - 26/11/2008 : 22:25:09
benim başıma dün geldi bu olay, tarih hocası barana soru sordu baran bilmiyorum dedi, baran biraz havalı bi çocuk basket takımında hoca da şakayla karışık bilmiyorum ne demek lan dedi gülerek baran ın memesini avcuyla sıktı baran acıyo dedi biz nasıl gülüyoruz bu sırada, hoca bıraktı baran havalı ya dııt'ına kodumun oğluna bak dedi(çok afedersiniz) hoca duydu birden ciddileşip ne diyosun lan dedi bi tane tokat attı baran ayağa kalktı hocanın boynunu sıkıp hocayı geriye itti biz yarıldık gülmekten yerlerdeyiz bunlar ciddi ciddi kavga etmeye başladı hoca baranın karnına sarıldı baran hocayı yumrukluyo biz öldük artık benim karnım ağrımaya başladı gülmekten sonra gürültüye yan sınıfın hocası geldi ayırdı bunları bize bağırdı gitti ama manyak bi olaydı
batuhanus İletim - 13/11/2008 : 22:08:33
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Dil ve Anlatım hocasına "Hocam sınıfta film izleyelim." dememden sonra bana "Size atın intikamını izletecem ben" demesiyle bütün sınıf ve ben kopmuşuzdur. :)

hoca baya derinden girmiş

nasıl bi hocadır bu:)
Dodo İletim - 07/11/2008 : 20:45:11
Nick şahaneymiş, yazık olmuş. :)
Tahminator İletim - 07/11/2008 : 19:21:20
Gereksiz kişilerce yollanan içerik silinmiştir.

0.03 Snitz Forums 2000