|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 01/01/2009 : 19:56:12 90 ytlye gta 4 aldım hayatımda ilk defa orjinal bi oyun aldım yani. kutuyu açtım ilk cdyi taktım tabi doğal olarak kutu masamda açık duruyo birden öksürmeye başladım ve yanlışlıkla cdlerin üstüne kustum. sona tişörtümle sildim ama şimdi takmaya korkuyorum off ya doksan lira çöpe gitti keşke sahte alsaydım diyorum üzüntüden ağlicam ya  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
torres17 |
İletim - 06/01/2009 : 20:35:41 Cdler genellikle güneş ışığına duyarlıdır. Su ve benzeri maddelerden fazla zarar görmez istisnalar dışında... |
Artist |
İletim - 04/01/2009 : 16:19:07 Oyun karşınıza çıkan her pencereyi okuyunca İspanyolMeyhanesi'nin dediği gibi fazla sorunlu değil, sadece eski GTAlardan alıştığımız yürüme şekilleri yok ve bazı tuşlar değişmiş(Örn:Enter ile arabaya binilmiyor). Ama birkaç görev yaptıktan sonra eliniz alışıyor ve oyun acayip sarıyor. |
Bora Poyraz |
İletim - 03/01/2009 : 11:57:08 Evet Ati Readon 3650 512Mb HD ekran kartında 2Gb ram'le oyun gene de kasıyor gerçekten ilginç bi durum sadece oyun oynamak isteyen insanların alabileceği donanımlardan fazlasını istiyor birazcık nedense... |
sagopa-gok |
İletim - 03/01/2009 : 02:03:39 Arkadaş çok geniş bir hayalgücüne sahipsin yahu...Ben sitedeki şu incelemesini okudum bana çok güzel geldi bilmiyorum bir hayal kırıklığı yaşatacakmı ama bende alıcam inşallah fakat origin olmaz herhalde ;).San andreastaki görevlerde çok saçma yahu hele bazı görevler varki yok artık dedirten cinsten!Sanki bebek oyunu.Biraz sert bir eleştirimi oldu yoksa? |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 02/01/2009 : 22:54:26 öğlen saatleri oyunu taktım pcden ses gelmeye başladı cızzt cızzırt birden bi patlama oldu ve uyandığıma yerdeydim kafamı çarpmıştım ve kafam kanıyordu, deeeeğğğrmişim :)
oyun çalıştı cesaret verici yazılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum ama oyunu almayı düşünen varsa almasın bir sürü hata var mesela tuş ayarlarında klavye yok xbox kolu var pc paylaşımlı 1 gb ekran var ama kalite yinede kötü san andreasa devam kesmezse indirin san andreas multiplayeri rockstar biraz şımarmış mı ne? :D |
|
|
|