|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
n/a |
İletim - 02/03/2009 : 12:51:19 Hipnoz Olmam Diyorsan Kendini Dene Bakalım...
http://www.rabailkal.com/hypnose.htm
En başta dilinizi ingilizce olarak seçiyorsunuz (istemeyen almanca seçsin) Arkadaşlar çok garip bir şey.Ben de hipnoz oldum ve çok korktum ama 1 dakikaya kalmaz geri geldim : )
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
İHKCMN |
İletim - 04/03/2009 : 13:46:55 alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Bu ne, şaka mı ?
Aynen öyle, altına mizah amaçlı yazdım zaten..
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Cenaze namazının FATİH CAMİİ'nde kılınacak olması bana pek normal gelmedi dostlar. Paladin hocam şu iletiyi halledersen süper olur. :)
Dostum süperdi ehehe, ben söyledim zaten Fatih Çetesine mensup olduğumu Yönetici arkadaşlardan herangi biri mesajımı silmiş ama üyeliğimi kilitlemediğine göre sorun yok, zaten kötü amaçlı gelmedim ben.. |
kobebryant |
İletim - 04/03/2009 : 13:16:25 Cenaze namazının FATİH CAMİİ'nde kılınacak olması bana pek normal gelmedi dostlar. Paladin hocam şu iletiyi halledersen süper olur. :) |
Palad1n |
İletim - 04/03/2009 : 06:59:19 Bu ne, şaka mı ? |
İHKCMN |
İletim - 02/03/2009 : 21:51:34 OHA!! Arkadaşımda kalıyordum (manitamda) annesine(kaynanam) izlettik kadın geberdi, vefat etti. Yarın öğlen Fatih Camii'nde kılınacak olan cenaze namazına bekleriz. Program aşağıda verilmiştir. -Açılış. -Davos Reisi Recep Tayyip Erdoğan günün anlam ve önemi konuşması. -Deniz Baykal vs Tayip Erdoğan(Amerikan Güreşi kazanana seçimlerde +1m oy.) -Cem Yılmaz Tek kişilik gösteri. -Defin işlemi -Devlet Bahçeli vs Ahmet Türk(Yağlı Meydan Güreşi kazanana 1 saatliğine istediği kadar kişiyi ip ile idam etme hakkı) -Tayyibin ağzından Davos anıları(Kısa Özet: "Birtane koydum elemana arkadan 2 tane adam geldi onlarada emaneti sapladım, van minut dedim geldim!") -Cem Arslan+Cem Ceminay+Yavuz Seçkin (karakter ve zeka olarak)tek kişilik gösteri. -Kapanış(Tayyip Kolbastı, Abdullah Gül Ayakçekti(iyyy gerçekten iğrençti) şov)
-----------
TAMAMEN MİZAH AMAÇLI VE SİTEDEKİ DİĞER ÜYELERE EN AZINDAN UFAK BİR TEBESSÜM KAZANDIRMAK AMAÇLI YAZILMIŞTIR. KÖTÜ AMAÇ YOKTUR! |
iso_demiro |
İletim - 02/03/2009 : 19:35:02 alıntı: Oyunbozan tarafından yazılan:
Denemedim ama kesin bir süre sonra bağıran bir hortlak/zombi/canavar/recep ivedik çıkacak...Altıma işeyeceğim...Ben böyle iyiyim,sağol yine de... ;)
lafı ağzımdan aldın |
|
|
|