AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İlginç Takıntılarınız

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NİCKYOK İletim - 02/08/2010 : 02:33:54
Hadi herkes takıntılarını yazsın : )

1.Hava ne kadar sıcak olursa olsun yaz,kış farketmez ben üstüme bi'şey örtmeden uyuyamam :D

2.Merdivenleri çıkarken kendi kendime oyunlar üretirim bazen 2'şer bazen 3'er 3'er çıkarım.Aynı durum fayanslarda da geçerli.

3.Karşımda birisi dondurma falan ısırdığında içim bi'garip olur.

4.Uyuduğum ortamda mutlaka ışığın kapalı olması gerekir.Ortamda hala birileri var gibi geliyor.

5.Cs oynarken Awp ile zoom açıkken adam vurduysam sonra hemen zoom'u kaparım açık duramaz bende kesinlikle :D
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
edebikelam İletim - 21/09/2010 : 22:10:54
ya ben daha yeni üye sayılırım aslında değilim ama yine de bbu site hakkında pek birşey bilmiyorum.yaw burda kişi ekleme +rep falan varmı okuduğum yorumlardan bazılarında gördüm de.yardımcı olursanız sevinirim.
takıntılarımolmazmı mutlaka var mesela telefonla konuşurken telefonu aramak bende var maalesef ki.telefon kulağında niye arıyorsun değil mi aslında.sonra mp3 ü cebe koyarken mutlaka kulaklığını giriş yerinden çıkramam lazım yoksa yrükün felan içime dert olur.
eğer ingilizce bi türlü söyleyemediğim,duyup da hoşuma giden bişey varsa,mesela dizi film izlerken (yabancı)ve özellikle kendim izliyorsam o kelime ya da kelime grubunu o kişi gibi söyleyemezsem geçmem orayı.mutlaka ben de söyleyebilmeliyimdir orayı..(house md 5. sezon birtmarks bölümünde çok takılmıştım ne söylediğini pek çözememiştim ama hoşuma gitmişti,heralde bi yarım saat felan uğraşmışımdır.)
ya bi de afedersiniz eşşek kadar oldum hala sokakta yürürken çizgilere basmamak için çalıştıım oluyor.
CrAzY_IVAN İletim - 16/09/2010 : 18:16:24
Ney? :)
CRAYZZY İletim - 16/09/2010 : 16:08:50
''Teletubbies''ci gelmiş :)
CrAzY_IVAN İletim - 12/09/2010 : 14:44:03
Eheh takıntılı insan, gerçi ben de öyleyim. :D
major İletim - 11/09/2010 : 17:24:50
Benim öyle saymama gerek yok pek. Her şeyi kafama taktığımdan, her şeye takıntılıyım denenebilir. :D

0.03 Snitz Forums 2000