AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Nerelisiniz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
edebikelam İletim - 20/09/2010 : 00:25:36
HADİ BAKALIM HERKEZ NERELİ OLDUĞUNU YAZSIN BELKİ HEMŞEHRİ BİLE ÇIKARIZ!!!
BEN ESKİŞEHİRLİYİM
sıra sende!memleket neresi hemşerim???
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
edebikelam İletim - 11/10/2010 : 14:11:57
yurt dışına gitmişsiniz, ne güzel.ben de gitmek istiyorum aslında.ama nereye tam emin değilim.newjersey istiyordum bi zamnalar sonra sonra değişti fikirlerim.ama nasıl olsa hayal etmeye engel yok değilmi?
NİCKYOK İletim - 23/09/2010 : 18:55:15
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

alıntı:
NİCKYOK tarafından yazılan:

alıntı:

Bulgaristan/momchilgrad

alıntı:

Stockholm / Sweden diyelim o zaman : P

Amasyalıyım :)

hocam şuan isveçtemi yaşıyorsun? bende 2 yıl yaşamıştım. allah kısmet ederse seneye tekrardan taşınıyorum.

Yok hayır İstanbul'da yaşıyorum herkes yurtdışından bi'yerler yazınca ben de hayalimdeki yeri yazdım hayalimdeki yer olmasında Melodic Death Metal'i çok sevmem ve anavatanı İsveç olması çok etkili :) Siz neresinde yaşamıştınız acaba? Çok şanslısınız bu arada : )

haha metalin anavatını isveç :) şuan için pek öyle sayılmaz. her yer tiky diye tabir ettiğimiz kız ve erkeklerle dolmuş. metalci tip görmek çok zor artık :)
ben karlstad adında küçük bir şehrinde yaşamıştım. kısmet olursa bu defa ya stockholm yada göteborgta yaşayacağım.

Çok iyi bi'şey bu tadını çıkarmalısın :)Yok ya Death Metal dinleyen bi'100.000 kişilik grup vardır :D
kabil İletim - 23/09/2010 : 09:35:38
alıntı:

alıntı:

Bulgaristan/momchilgrad

alıntı:

hocam şuan isveçtemi yaşıyorsun? bende 2 yıl yaşamıştım. allah kısmet ederse seneye tekrardan taşınıyorum.

Yok hayır İstanbul'da yaşıyorum herkes yurtdışından bi'yerler yazınca ben de hayalimdeki yeri yazdım hayalimdeki yer olmasında Melodic Death Metal'i çok sevmem ve anavatanı İsveç olması çok etkili :) Siz neresinde yaşamıştınız acaba? Çok şanslısınız bu arada : )

haha metalin anavatını isveç :) şuan için pek öyle sayılmaz. her yer tiky diye tabir ettiğimiz kız ve erkeklerle dolmuş. metalci tip görmek çok zor artık :)
ben karlstad adında küçük bir şehrinde yaşamıştım. kısmet olursa bu defa ya stockholm yada göteborgta yaşayacağım.
TheBodyGuard İletim - 23/09/2010 : 00:49:42
Gelibolu/Çanakkale ^^
NİCKYOK İletim - 23/09/2010 : 00:42:10
alıntı:

Bulgaristan/momchilgrad

alıntı:

0.03 Snitz Forums 2000