AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Doğumgünü Hediyesi Ne Bekliyorsunuz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
edebikelam İletim - 21/09/2010 : 22:23:15
30 eylül de gireceğim 14 yaşım için aklıma takıldı bi de bizim forumdakilere bi sorayım dedim.doğum gününüz geçtimi geçmedi mi bilmiyorum ama doğum gününde ne bekliyorsunuz?
mesela ben açtım ben yazıyım:housenin 6. sezonunun 14. bölümünden itibaren izleyemedim.mesela onu ban abiri hediye etse çok mutlu olurum.ya da açlık oyunlrının 2. ve 3. kitaplarını.ya da housenin 7.sezonun türkiyeye geleceği tarihi haber versin yeter aslında çok da bişi istimeyorum ya.olmadı kendim alırım,bi de teybe tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım müziği koyarım olur bu iş.
peki siz ne bekliyorsunuz?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
edebikelam İletim - 14/10/2010 : 20:15:51
hediye verdiğin zaman anında bir karşılık alıyorsun hemen:o tarifi imkansız gülümseme
inter_23 İletim - 14/10/2010 : 01:53:44
=) 3 gün önce babamın doğum günüydü. Hediye almak için bayağı uğraştık, ama sevindiği bir hediyeyi validemle bulabildik sonunda. O an ki mutluluğu paha biçilemezdi işte =)
CrAzY_IVAN İletim - 11/10/2010 : 22:48:57
Teşekkürler. Yok yahu daha ne beyazı. Zaten olsa da belli olmaz pek. :D
CRAYZZY İletim - 11/10/2010 : 21:00:03
Ahah mr.ıvan da yaslanmıs:D Hey gıdı gunler(= crazy ıvan artık mulayım ıvan olma yolunda (= Bu arada saclar beyazlamaya basladımı Altug abı :) Unutmadan dogum gununde kutlu olsun 3 mayısta bızede beklerız :D
CrAzY_IVAN İletim - 10/10/2010 : 23:15:27
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Nice mutlu yıllara Altuğ hocam. :) Bir terazi de burada ayrıca. Bu ayın 19 unda 19. yaşı da bitiriyoruz. Yaşlandık sanki. :)

Teşekkürler. :)

0.03 Snitz Forums 2000