AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 barbarian invasion sorun

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
serbayt İletim - 18/12/2005 : 00:34:02
arkadaşlar oyunda atlı birliklerin atlarını ve genel haritada yer değiştiren savaş başlatmak için yönettiğin adamlar gözükmüyor.hangi dosya eksik veya bu sorunu nasıl giderebilirim?

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuguz İletim - 29/12/2005 : 17:50:01
Sen de benim LOTR:Return Of The King'i getir.Ben ona 6 milyon para saydım.
ArcHAng3L İletim - 28/12/2005 : 15:41:32
Tahminimce %999999,999 oranında cd'den. Çünkü aynı sorun bende de oldu. 1-2 yıl önce Age of Mythology aldım büyük bir zevkle yükledim oleey oyunu açtım sonuç hüsran Learn to play'den başliyim dedim Her şey normal 1 şey dışında hiç bir adam gözükmüyor Yani çözümün yeni RTW cd'sinde Ama başkasına verme o cd'yi. Ben umutcanuguz nikli arkadaşa verdim 5 aydır orda cd paslandı
SAHNETJER İletim - 27/12/2005 : 03:25:51
dosyanın hangisi olduğunu bilemeyiz ama options dan video ayarlarına gir bi kaç ayarı değiştir belki düzelir... o da olmassa kaldır tekrar yükle... o da olmassa cdleri kır at :)))

saygılar...
serbayt İletim - 25/12/2005 : 12:27:41
rome da da var ve bende senin le aynı fikirdeyim dosya eksikliğinden kaynaklanıyor.Peki bu dosya hangisi eğer sen biliosan bana yollarmısın?
SAHNETJER İletim - 25/12/2005 : 05:08:57
bende geforge mx 64 var bende böle bi sorun çıkmadı hiç bana cd den gibi geliyo bazı dosyalaı yüklemiyor ya da eksik... roma oynarken de oluyomu peki sadece barberian da mı oluyo bu sorun....

saygılar...

0.02 Snitz Forums 2000