AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Others İletim - 10/02/2006 : 17:24:32
Arkadaşalr ben fanatik bir Age oyuncusuyum ama bu Rome nasıl birşey ya....Makinaya yüklediğimden beri yemeden içmeden kesildim....Daha önce Total War serisinden hiçbir oyun oynamadım.....Ama bu Rome varya deli birşey...Sizin oyun hakkında yazdıklarınızı okudukça hemen eve gidip makinanın başına geçesim geliyor...Ama lütfen bana yardım edin...Oyuna nasıl başlamalıyım neler yapmalıyım.Please.....

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SAHNETJER İletim - 21/02/2006 : 23:57:04
şimdi önce genç valileri yaşları büyük valilerin yanına değil tecrübeli valilerin yanlarına göndermelisin...2. olarak deniz yolları oyunun para açısında en önemli geliri bence deniz yollarına çok önem ver gemilerini bu yolların üzerinde bulundur düşman gemilerini temizle...tribute alabilmen için karşındaki devleeten biraz kuvvetlice olman lazım zamanlama derken ne demek istedin orasını anlamadım ama zayıf olduğu an da en iyi zamanlama olur ...3. olarak eğer tecrübeli valilerin yokhsa mecburen otomatiğe bağlıcaksın başka çare yok çünki ve isyanların çıkmaması için market tarla gibi binalar yapman lazım ve ayrıca şehirde otomatiğe bağladığın da şehirdeki askerlerin çeşitleri o kadar etki etmez önemli olan isyanın hiç çıkmaması bunun içinde dediğim gibi binalar yapmalısın...
umarım aydınlatabilmişimdir seni

saygılar...
pasadede İletim - 21/02/2006 : 19:15:25
rome total war oynamak için bilgisayarın min. ne özelliklere sahip olması lazım????
Others İletim - 13/02/2006 : 11:02:54
Teşekkür ederim saolun,bütün hafta sonu kalkmadım başından walla,42 şehire ulaştım,benim sorunum şu ama şimdi,family member sayısı çok az kalıyor,her şehre yetiştiremiyorum onları,yaşı geçkin valilerin yanına gönderip eğitiyorum 1 turn için,daha fazla mı bekletmeliyim orada yoksa,yaşlı olan öldükten sonra yenisi geldiğinde şehir ağzına kadar askerle dolu olsa bile baş kaldırıyorlar,2-3 olay çıkıyor ben asker ve bina zararı görüyorum ama kendi kendine düzeliyor.Ekonomiyi bir türlü çok yüksek rakamlara çekemiyorum.Her turn'de ortalama 13.000 Dinari oluyor ama mecburen binalar ve askerler için kullanıyorum onları da.Daha iyi ne yapabilirim bilmiyorum.Ama sanırım deniz yolları ve elçilere biraz daha önem vermem lazım.Birde bu tribute olayında en iyi zamanlama ne olabilir?Şimdiye kadar sadece İspanyollardan Tribute alabildim.Sor sor bitmiyor kardeşim birde şehirleri otomatiğe bağladığımda içine ne kadar ve ne askeri koymam lazım (daha doğrusu vali olsunmu olmasın mı?)Söyleyecek ve soracak o kadar çok şey varki neyse şimdilik burada noktalıyım bari...Acil cevap ve yorum bekliyorum arkadaşlar...
wolverine İletim - 10/02/2006 : 20:41:29
ik önce konu başka yere yazılmalıydı ama taşınır heralde...

oyun gerçekten insanı esir alıyor beni 3 ay başında esir etti neyse bitirince biraz kesiyosun ama yinede bırakamıyorsun...
A©®ON İletim - 10/02/2006 : 18:58:56
Öncelikle senato tarafından verilen gorevleri yapmayı unutma. Boylece sana hedıye ve para verirler. ilk basşlarda buyuk bır ordu yapacagım diye ugraşma nufusun azalır ve ılerıde sehırı buyutmen zor olur. Son bir not ticarete onem ver para kazan ekonomin duzgun olursa gerekırse paralı asker alırsın yada para teklıf ederk eyalet satın alabılırsın.

0.03 Snitz Forums 2000