AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuguz İletim - 26/03/2006 : 17:02:23
Arkadaşlar sürekli yeni konu açmak yerine her sorunuzu buraya yazın buradan cevap verelim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuğuz İletim - 10/06/2006 : 16:23:52
alıntı:
burkan tarafından yazılan:

alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Son olarak roma aılelerınde 32 adamlık kalkanı olmayan bır bırlık war adını tam hatırlıyamıorm onların elınde ıkı kılıc war ama yıne de dedıgını tatmın etmıyorlar...

birliğin ismi arcani...ama bence bayağı iyiler...rakamlarının üstünde savaşıyorlar...ben onalrı komandolar gibi kullanarak çok savaş kazandım...düşmanın arka hattına çaktırmadan yollamayı başarırsanız adamlar ortalığı dağıtıyor,piyade diye bişey bırakmıyor ortalıkta...

O birliğin adı Gladitor gibi bişey.Senin dediğin arcani 16 kişilik heryerde saklanabilen bir birlik.
wolverine İletim - 09/06/2006 : 15:40:08
rome:alexander da öğrenebildiğim kadarıyla alexander'ın 6 önemli tarihi şavaşı,4 yeni ırk(alexanderlı makedonlar,persler,hindistanlılar,barbar kavimler),60 yeni ünite ki özellikle filler ve okçularda yenilik varmış.
burkan İletim - 09/06/2006 : 11:34:18
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Son olarak roma aılelerınde 32 adamlık kalkanı olmayan bır bırlık war adını tam hatırlıyamıorm onların elınde ıkı kılıc war ama yıne de dedıgını tatmın etmıyorlar...

birliğin ismi arcani...ama bence bayağı iyiler...rakamlarının üstünde savaşıyorlar...ben onalrı komandolar gibi kullanarak çok savaş kazandım...düşmanın arka hattına çaktırmadan yollamayı başarırsanız adamlar ortalığı dağıtıyor,piyade diye bişey bırakmıyor ortalıkta...
burkan İletim - 09/06/2006 : 11:28:41
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

Çünkü oyunda ''Yapay Zeka''nın yönettiği devletlerin hiçbiri Britanya adasındaki şehrini almıyor.Orada da bir şehir var yanlış hatırlamıyorsam.

ben juliiyim ve ingiltereyi yok ettim...britanya adasında 4 şehir var...ama hepsi de çok kolay.mühim olan ordunuzu denizden sağ salim geçirebilmeniz...adamların felaket donanması var...bir-iki kere ordu dolu donanmamı batırmışlardıama sonunda "veni,vidi,vici"...
ısengard İletim - 12/05/2006 : 22:16:03
Evet gerçekten zevkle oynarız...

0.03 Snitz Forums 2000