AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Hakkında Soru

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cumhur_tr_tr İletim - 28/03/2006 : 23:42:50
Meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum rome total war ı da oynamaya yeni başladım ama hala single playera grince bi harita çıkıo karşıma ve ne yapıcağımı bilemiorum yardım eder misiniz ? ( Sadece İtalya haritsaı gelio ve büyük heykeller var??)
Ayrıca az kişiyle kocaman orduyu yenen arkadaşlar nasıl yapıolar söleyebilirler mi:D:P lütfen yardım edin saolun
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 20/03/2011 : 21:09:25
alıntı:
enes ekinci tarafından yazılan:

Ben Bu oyunda işte menuye falan gireibliyorumda arkadaşlar yüklenmeden sonra oyuna girmiyo oyun kapanıyo yardım edermisiniz

Windows media player 9 ya da 10 kullanmalısın. Böylelikle çalışır. Ancak oyunu sildikten sonra media player kur.

İkincisi ise; direcxt sürümün çok eski olabilir. Onu yenile.

Üçncüsü ise; illegal oyun kurbanı olabilirsin.
Palad1n İletim - 16/03/2011 : 20:58:11
Domuzlar filleri korkutur, evet; ama hiç kullanmadım ne yalan söyleyeyim. Filleri çıkarabilen bir ırk ve çıkaracak binaları da yapman gerekiyor öncelikle.

Savunma konusuna gelelim: Filleri ya korkutursunuz ya yorarsınız ya da direk öldürürsünüz. Aslında en iyisi yorduktan sonra korkutup öldürmek :D

Korkutmak için üstteki (benim kullanmadığım) domuzlar veya okçuların alevli okları kullanılır.
Yormak için bi atlının kuyruğuna takıp haritayı dolaştırabilirsiniz :P
Öldürmek içinse en iyi yol mızrak atıcılardır. Phalanx'lar ve Triarii da iş görebilir; ama en garanti yol skirmisher veya mızrak atan atlılar.

Bunların yanında Ballista ve Scorpion gibi makineler de kullanılabilir; ama onlar korkutuyor muydu yoksa direk öldürüyor muydu hatırlamıyorum.
supervelet İletim - 12/03/2011 : 20:03:39
orda domuzların üzerine getirdiğin zaman filleri korkutur yazıyordu galiba domuzlar filleri kaçırıyor böyle bir savunma deneyebilirsin.
supervelet İletim - 12/03/2011 : 18:05:46
ben fil resmi olan bir bölge aldım fakat asker çıkartma yerinde fil gözükmüyor.
CrAzY_IVAN İletim - 12/03/2011 : 11:48:02
İyiymiş. Fillere karşı savunma nasıl yapılıyordu? (Fare esprisi yapmayın. :P)

0.02 Snitz Forums 2000