|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
umutcanuguz |
İletim - 21/04/2006 : 12:31:06 Arkadaşlar dün Hannibal belgeseli bitti,umarım izlemişsinizdir.Bu oyunun ele aldığı tarihi sürecin belki de en büyük komutanı ve en yeteneksiz diplomatı.Oyundaki sözün dediği gibi: Hannibal zafer kazanmayı bilirdi;ama onu nasıl kullanacağını bilmezdi. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
burkan |
İletim - 27/05/2006 : 23:42:15 ben iki kere seyrettim hannibal belgeselini...kesinlikle süper bir belgesel... tarihin gördüğü en büyük komutanlardan hannibal'e,kartaca'da meclisin destek vermemesi tarihin yönünü belirleyen kararlardan biri olmuş... |
ShiLMyrO |
İletim - 26/05/2006 : 20:55:02 Ne oku kardeş bir ingiliz tankı çukurda kalıyor ve sabaha kdr roket atar ak 47, kalaşnikof vb. maruz kalıyor 6 saat sonra kurtarıyorlar...Ne OKU NE MANCINIGI? |
kara huvari |
İletim - 26/05/2006 : 19:52:27 aynen öyle adamlar 1 metrelik zırha okla flan dalamazlar
|
ShiLMyrO |
İletim - 26/05/2006 : 17:45:07 Ama kardeş HANNİBAL ın ordusu rome şehrini alamaz o şehir kuşatılmadan alınamaz ve kuşatacak kdr askeri yok.Uzun lafın kısası herşey eskiden bileğinizin gücüne ve cesaretinize bakar şimdi ABD gibi uzun menzilli silahlar olsaydı bi düşünsenize 10tane tank rome sizin... |
inter_23 |
İletim - 20/05/2006 : 18:23:03 Dün gece izleme fırsatı buldum.Harika bi yapıt.Hannibal aslında çok zeki bir insan ama bi o kadar da hatalı.Roma'yı almadan geri dönersen Roma seni kendi topraklarında yaşatmaz.Zaten Scipi kendi taktiğiyle vuruyo.İspanya Carthage bozgunları daha da zorluyo.Uzun lafın kısası güzel bir yapıt. |
|
|
|