AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Tarihsel Savaşlar!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
umutcanuğuz İletim - 29/04/2006 : 21:10:45
Bilmem hiç merak edip oynadınız mı ama ben ilk bitirdiğim zaman bunlar üzerine yoğunlaştım.
Aralarında hepsini geçtim hatta yeni taktikler deneyerek 3,4 kez geçtim.Yalnız Sparta'yı ele geçiremedim bir türlü.Hard oynarken bir taktiğiniz var mı Sparta için?Varsa deneyelim o taktiği geliştirelim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 15/05/2006 : 01:23:40
Türkçe kullanımı için bir konumuz var zaten. Bu konuyu saptırmayın boşuna.
umutcanuğuz İletim - 14/05/2006 : 23:53:35
''Tarihî'' derkenki ''^'' (düzeltme işrareti) Türkçe kelimelere gelmiyor diye bildiğimden öyle dedim.
ısengard İletim - 14/05/2006 : 15:53:13
Kama oluşturarak yene bilirsin spartayı...
HASSOOO İletim - 13/05/2006 : 23:15:16
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

Aslında ''tarihî'' kelimesi Türkçe olmuyor sanırım.Ben de zekiyim ya tarihsel diyorum güya Türkçe'sini kullanıyoz.Bir türlü geçemiyom şu Sparta'yı bir taktik verin arkadaşlar.

Sparta hakkında bir şey diyemeyeceğim, oraya gelmedim. Tarihi bal gibi de Türkçe oluyor, 100 yıl önce Atatürk; 600 yıl önce Fatih; 900 yıl önce Süleyman Şah "tarihi" diyordu; sorarım bu Türkçe değil midir?

Bunun zekilikle bir alakası yok. Dil kullanım gücünün eksikliği ile alakalı bir durum. Her şeyin Orta Asya kökünü arayacak olursak o zaman "tarih" kelimesi Türkçe değil en başta...

-sel ve -sal eki farklı, onlar son 15-20 yılda dilimize zorla sokulmuş, tabiri caiz ise dilimizin ırzına geçilerek yerleştirilmiş uydurma eklerdir.

Saygılar.
umutcanuğuz İletim - 13/05/2006 : 22:04:42
Aslında ''tarihî'' kelimesi Türkçe olmuyor sanırım.Ben de zekiyim ya tarihsel diyorum güya Türkçe'sini kullanıyoz.Bir türlü geçemiyom şu Sparta'yı bir taktik verin arkadaşlar.

0.03 Snitz Forums 2000